Még lehet fellebbezni, aztán viszont fizetni kell. A magyar államnak 73 millió eurót és a kamatait kell kifizetnie a Sodexho számára miután 2012-ben kiszorította a piacról az utalványokat forgalmazó céget - jelentették be hétfőn a Reuters tudósítása szerint. A döntés egyelőre nem jogerős. hirdetés A magyar kormány 2012-ben szorította ki a piacról az utalványokat forgalmazó cégeket, melyek a Világbank mellett működő választott bírósághoz fordultak. A Reuters most úgy értesült, hogy a testület már január végén meghozta a döntését, mely szerint 73 millió eurót (mintegy 23 milliárd forint) plusz kamatokat kell fizetni a cégnek. A hírügynökség jelentése szerint a döntés nem jogerős, az államnak 120 napja van fellebbezni. Korábban ugyanez a bíróság a Ticket Express utalványokat forgalmazó Edenrednek kedvezett, ott 10,1 milliárd forintot kellett kifizetnie az államnak a per lezárásaként. 2012-ben döntött a kormány arról, hogy az Erzsébet-utalványok és a SZÉP-kártyák...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban es dilettans bandaja ezt is jol elintezte. Sebaj majd megint az adofizetok alljak a cehhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@relleporp: @kereső: Ezert hozta a fideSS azt a torvenyt meg regnalasuk kezdeten, hogy ha az Unio valamilyen kihagas miatt penzbuntetessel sulytja Magyarorszagot, akkor azt kulonadok formajaban a fideSS begyujtheti a lakossagtol. Nos a 30 milliard lesztva kb. 5 millio adofizetore (ha hihetunk a statisztikanak, bar szerintem tuti nincs annyi) 6.000 forintot fog jelenteni fejenkent.
kereső
@menekült: Ugyanúgy,mint a Tao !kedvezmény a sportra. Na ott azért megvizsgálnám még azt is, hogy a IFRS standardok szerint készitett leány beszámolók( multik),hogyan számolnak el a társadalmi felelősség programjukkal!
advocat
De az Erzsébet utalvány nagy nyereség! Megérte. Ennyiért ingyen van.
Aki Én
Csak a szokásos. A haszon zsebben, a büntetés közösből, csakis a magyar családok érdekében.
Köszönjük ezt a családbarát intézkedést is!
Yoda69
@Yoda69: Ja meg annyit hogy ettol durvabb lesz majd orban nemzeti veje miatti a buntetest, amit majd a vilagitas mutyi miatt fognak kironi rank. Az 160 milliard korul lesz. Az mar masszivabb sarc lesz az adofizetoktol. Es ki tudja mennyi csontvaz van meg a fideSS varazsdobozaban.
Yoda69
@Aki Én: Ugyanezt csinaltak a bevandorlo kotvennyel is. Raszbaditott a fideSS vagy 30 ezer migranst az orszarga, beszedtek toluk egy valag penzt, amin vegul 30 milliardot bukott a magyar allam, amit persze mi adofizetok csengetunk majd be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.