Még lehet fellebbezni, aztán viszont fizetni kell. A magyar államnak 73 millió eurót és a kamatait kell kifizetnie a Sodexho számára miután 2012-ben kiszorította a piacról az utalványokat forgalmazó céget - jelentették be hétfőn a Reuters tudósítása szerint. A döntés egyelőre nem jogerős. hirdetés A magyar kormány 2012-ben szorította ki a piacról az utalványokat forgalmazó cégeket, melyek a Világbank mellett működő választott bírósághoz fordultak. A Reuters most úgy értesült, hogy a testület már január végén meghozta a döntését, mely szerint 73 millió eurót (mintegy 23 milliárd forint) plusz kamatokat kell fizetni a cégnek. A hírügynökség jelentése szerint a döntés nem jogerős, az államnak 120 napja van fellebbezni. Korábban ugyanez a bíróság a Ticket Express utalványokat forgalmazó Edenrednek kedvezett, ott 10,1 milliárd forintot kellett kifizetnie az államnak a per lezárásaként. 2012-ben döntött a kormány arról, hogy az Erzsébet-utalványok és a SZÉP-kártyák...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
orban es dilettans bandaja ezt is jol elintezte. Sebaj majd megint az adofizetok alljak a cehhet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
orban es dilettans bandaja ezt is jol elintezte. Sebaj majd megint az adofizetok alljak a cehhet.
relleporp
Akik ezt akkor megszavazták és ezért felelősek a saját vagyonukkal kellene felelnie, nem pedig az adófizetők pénzéből kifizetni!
kereső
Ha jól számolom, akkor csak ez az egy jogszabálymódositás eddig 34 milliárd csengő magyar Ft kárt!! okozott Magyarországnak.
Na egyáltalán nem tisztelt akkori országgyűlési képviselők,akik megszavazták- lehet nyitni a bukszákat! Ezt a 34 milliárdot nektek kell kifizetni- mert a törvényt ti hoztátok!!!
menekült
@kereső: Egy frász! Benne van az alapkatyvaszban, hogy az ilyen büntetéseket az államkasszából kell kifizetni, az egész ország felel azért, ha a pofátlan banda törvénytelenkedik. Ha egyszer eltakarodnak, ez kellene az egyik első alaptörvény módosításnak lennie, hogy ha a törvényhozók hibáznak (akár, mint most, készakarva!), akkor a saját vagyonukkal felelnek. Mindjárt nem lenne napi 100 törvénymódosítás, hanem alaposabban meggondolnák.
kereső
@menekült: Tudom,hogy igy van! Viszont ez a következmény nélküliség-számon kérhetetlenség ,felelősség nélküliség nem torelálhtó tovább! Ez bűnrészesség a hűtlen kezelésben!
Yoda69
@relleporp: @kereső: Ezert hozta a fideSS azt a torvenyt meg regnalasuk kezdeten, hogy ha az Unio valamilyen kihagas miatt penzbuntetessel sulytja Magyarorszagot, akkor azt kulonadok formajaban a fideSS begyujtheti a lakossagtol. Nos a 30 milliard lesztva kb. 5 millio adofizetore (ha hihetunk a statisztikanak, bar szerintem tuti nincs annyi) 6.000 forintot fog jelenteni fejenkent.
kereső
@menekült: Ugyanúgy,mint a Tao !kedvezmény a sportra. Na ott azért megvizsgálnám még azt is, hogy a IFRS standardok szerint készitett leány beszámolók( multik),hogyan számolnak el a társadalmi felelősség programjukkal!
advocat
De az Erzsébet utalvány nagy nyereség! Megérte. Ennyiért ingyen van.
Aki Én
Csak a szokásos. A haszon zsebben, a büntetés közösből, csakis a magyar családok érdekében.
Köszönjük ezt a családbarát intézkedést is!
Yoda69
@Yoda69: Ja meg annyit hogy ettol durvabb lesz majd orban nemzeti veje miatti a buntetest, amit majd a vilagitas mutyi miatt fognak kironi rank. Az 160 milliard korul lesz. Az mar masszivabb sarc lesz az adofizetoktol. Es ki tudja mennyi csontvaz van meg a fideSS varazsdobozaban.
Yoda69
@Aki Én: Ugyanezt csinaltak a bevandorlo kotvennyel is. Raszbaditott a fideSS vagy 30 ezer migranst az orszarga, beszedtek toluk egy valag penzt, amin vegul 30 milliardot bukott a magyar allam, amit persze mi adofizetok csengetunk majd be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.