Olyan visszaesésre még nem volt példa az EU egyetlen tagállamában sem, mint ami Orbán Viktor kormányzása alatt következett be az utóbbi években – állítja a szervezet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Sajnos, EZ, a narancsos hiénák egyik első dilettáns műve volt MÁR AKKOR is látszott, hogy baromi nagy beégés lesz!!!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/https://w...
Eladott Ország
Az amerikai külügyminisztérium 170 millió forinttal támogatna egy vidéki újságot, hogy ezzel megerősítse a magyarországi független újságírást. A reakciók tökéletesen megfeleltek az elvárásoknak, az ellenzéki újságok és pártok üdvözölték a pénzügyi támogatást, a kormány és annak szócsövei pedig nyilván azonnal elítélték a dolgot. A fidesz bűnbanda természetesen a választási kampányba történő beavatkozásként értékelték a dolgot, mely előtt értetlenül áll a magyar kormány. Szerintük ugyanis nincs semmi gond a hazai sajtóval, az független. Valóban így van?
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/Freedom-House.jpg
Ez a vidéki lap támogatására fordítandó 170 millió forint ugyan segítséget nyújthat a Vajna–Mészáros elleni párharcban, de sajnos édeskevés a milliárdos állami támogatásokkal szemben. Ugyanis a Fidesz-KDNP olyan pénzeket – az általunk befizetett adómilliárdok mellett – tol a saját médiumaiba, melyek ellen mindössze a hazai milliárdosok lennének képesek harcolni. A hazai vállalatok viszont egyszerűen félnek politikai lapokat támogatni, ugyanis félnek az esetleges retorzióktól, ez pedig kinyírja azokat, akik becsülettel szeretnének megélni a médiapiacon.Ez a 170 millió forint – noha egyáltalán nem fog a Fidesz-KDNP bukásához vezetni – azonban egy kis reményt nyújthat a becsületes, hazai lapok számára. Bizonyosságot arra, hogy megéri még itthon igazi újságírással foglalkozni, és egyáltalán nem kötelező elkurvulni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.