A Magyar Idők napilap február 6-tól Magyar Nemzet néven fog megjelenni. A kiadó közölte, hogy a napilapra korábban befizetett előfizetési díj a Magyar Nemzetre is érvényes lesz. A szerdán újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője Ballai Attila lesz. Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Ballai Attila a Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett – írja a lap online felületén.

Hozzáteszik:

Ballai Attila az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda-szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.

Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót.

Forrás: Magyar Idők

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a mára rendelt ökörsége akkor az utolsó volt a derék Gajdicsnak??? =))
Nessy
Félő, hogy ha a Magyar Idők stílusát viszi tovább, akkor el fogja feledni az eddigi újságírói múltját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.