A kétgyermekes pásztói nő végig titkolta harmadik terhességét – mindenki előtt. A baba megszületése után többször is ráütött a csecsemő fejére, majd egy zsebkéssel levágta a fejét és a karjait. A kisfiú testdarabjait ezután egy patakba szórta. 

Nógrád Megyei Főügyészség vádat emelt egy 35 éves pásztói nő ellen, aki tavaly januárban megölte a csecsemőjét

– közölte az MTI-vel a megyei főügyész szerdán.

A főügyészség a nő ellen tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. Az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék hoz ítéletet.

Bóna Gyula főügyész ismertetése szerint

a nőnek már két gyereke volt az élettársától, és harmadik terhessége tényével is tisztában volt, de azt mindenki előtt titkolta.

A pár 2017. december 30-án – mint kapcsolatuk során sokszor – összeveszett, a férfi elzavarta otthonukból a vádlottat, aki a szilvesztert is az ismerősei körében töltötte.

Január elsején hazaindult, és a pásztói Kövicses patak hídja közelében járt, amikor megindult a szülés. A nő a híd alatt életképes fiúgyermeket hozott világra.

Legalább négyszer ráütött a baba fejére, megszorította a nyakát, majd egy zsebkéssel levágta a fejét és a karjait. A testdarabokat a patakba szórta. Az újszülött a fej nyakról történt leválasztása során feltehetően már nem élt

– közölte a főügyész.

Forrás: Blikk, MTI

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
ANYA???
Nem tudom, hányadszor próbálok célozni rá, hogy micsoda eufémizmus egy ilyen ügyben ez a szó.
Anya--azt hiszem, ez nem fedi az ilyen tetteket.
namihami
ANYA???
Nem tudom, hányadszor próbálok célozni rá, hogy micsoda eufémizmus egy ilyen ügyben ez a szó.
Anya--azt hiszem, ez nem fedi az ilyen tetteket.
namihami
@Horizont: Biztos vagyok benne, hogy odabenn néhányszor "" boldoggá teszik és kielégítik"" a wc-kefével. Remélem, hogy az őrség aznap alkalmi süketségben és lelassult mozgásbsn fog szenvedni.
És még mindig túlzottan kíméletesen bànnak vele.
ittott
rohadjon ki a bele. ez a VÉG.ilyen nincs. van.
Borsodi
Elvégre nincs halálbüntetés lehet gyilkolni! Ilyen tettért, halál büntetés jár,csak azzal lehetne vissza fogni az értelmetlen öldöklést ha vissza állítanák a halálbüntetést.Börtön járna a munka kerülőknek.
Györe-Juhasz Eva
Ezt a mocskos fèrget remèlem a börtönben elintèzik,de jò sokat szenvedjen addig.Huuu ha mindent leìrnèk ami eszembe jut,asszem' örökre tiltanànak.
wpym
Terhesseget hogy lehet titkolni??? Az ugyanis latszik.

Annyi esze nem volt, hogy anonim elhelyezi egy korhazi inkubatorban???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.