Karácsony Gergely szerint újfajta ellenállást kell hirdetni az ellenzék elnyomása ellen… Sajtótájékoztatón jelentette be Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP főpolgármester-jelölje, hogy főleg kis összegű adományokat vár a Párbeszéd, miután az Állami Számvevőszék az ő állami támogatásukat is felfüggesztette. A tamogasdaparbeszedet.hu oldalon várják majd az adományokat és itt tájékoztatják a hozzájárulókat arról is, éppen mennyi pénzük van, ezt milyen kampánycélokra fogják fordítani, és mennyi hiányzik még a célhoz. Cikkünk írása idején épp 2,5 millió forinton és 353 támogatónál áll a mutató.

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: aki itt dilettáns az maga.Attól fél hogy a "Füstös Kannibál?!" halászlevet csinál magából és ahhoz kell az üst? Ember ő is, nem emberevő. Remélem el tudja dönteni, hogy marad-e mércénél meg a gondolánál, vagy átúszkál a magyar nemzethez,hisz a beküldéseit is maga írja, soknevű hal. Vagy esetleg feladja az újságíróskodást és beáll a mayberian sanskülottshez?
Commenter
@durbincs: kedvetlen, maga meg kerülje a magyar tenger vizét, mert tonnaszámra pusztulnak benne a narancsos halak is.
Commenter
@durbincs: maga már ne igyon még egy pohárral.Meghekkelte a Nyuszicsoport kakaópartiját is, maga ájtis. Azt hiszi magának mindent lehet mert mint csak a neve mutatja 10.000 Ft-os védett faj. Mit éltet két ellenzékit akit utál?
Commenter
jól van egyébként, amikor nincs berévülve, és nem katkopipésztel vágódurbincs?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.