Minden 65 év feletti székesfehérvári lakos nem kevesebb, mint 5000 forintos egyszeri támogatásban részesül – adta hírül Facebookon a város önkormányzata.

Elképesztő összeggel lepi meg a helyi időseket Székesfehérvár polgármestere
Fotó: Facebook/cserpalkovicsandras

Az indoklásban azt írják,

Székesfehérvár erős gazdasági teljesítményéből azoknak kell részesülnie, akiknek köszönhető a siker, a város volt és jelenlegi munkavállalóinak.

Ezért kapnak csak az idősek.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nem egyéb ez, mint szavazatvásárlás az EP választások előtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@justhpeter:mikor mivel próbálkozik. Hol élelmiszerrel, hol egyszeri gázszámlacsökkentéssel, hol tüzifával, ami éppen eszébe jut, és amire a szavazóbázisuk vevő is, sőt, még nagyvonalúnak is látja őket. Ezt művelték az áprilisi választások előtt is, hihetetlen hogy annak már lassan egy éve, hogy egy országot fenyegetett meg revanssal és tényleg mindenkin aki nincs velük revansot is vesz, folyik az ellehetetlenítés, kivéreztetés az ellenzéknél, az oktatás és az egészségügyben. Ez egyszer vissza fog ütni. Csak nem "bársonyos" és "fülkeforradalom szinten". Ha az EU gazdaságilag nem fojtja meg ez a rendszert nagyon gyorsan akkor a társadalom fogja. Ha a népharag söpri el, annak nagyon súlyos ára lesz...
Eladott Ország
@papa.49: tegnap, 09:08; Ez is tiltott kampányfinanszírozásnak minősül közpénzből, ezért nem jár büntetés ,továbbá 90 milliárd közpénzből hülyítik a polgárokat, népszerűsíti a fidesz bűnbanda saját magát a köztévén keresztül, nap mint nap.
solidedge
5000 Ft jelenleg 3 kg zöldség ára. Az összeg valóban elképesztő.
kissé felnőttem
igy könnyű osztogatni a közpénzből Széchenyi ezt a saját vagyonából tette tőbbszörösen. Vagy akár Wesselényi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.