Európa problémájára nem a bevándorlás jelenti a megoldást, hanem olyan megoldás kell, amely magában foglalja az Európai Unió (EU) bővítését – jelentette ki az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke Podgoricában az MTI-nek telefonon nyilatkozva csütörtökön.

Németh Zsolt: Európa problémájára nem a bevándorlás jelenti a megoldást

Németh Zsolt montenegrói partnere, Andrija Nikolic meghívására érkezett Podgoricába Mesterházy Attila MSZP-s és Csenger-Zalán Zsolt fideszes bizottsági alelnök társaságában. A nap folyamán Németh Zsoltot fogadta Milo Djukanovic államfő.

A magyar politikus elmondta, hogy a találkozón áttekintették az európai helyzetet, különös tekintettel a közelgő európai parlamenti választásokra. Megállapították, hogy ez utóbbiaknak nagy a jelentőségük az EU-val szomszédos és annak tagságára pályázó Montenegró és a nyugat-balkáni országok számára.

Partnereivel egyetértettek abban, hogy nem bevándorlásra, hanem sikeres uniós bővítésre van szüksége mind az Európai Uniónak, mind a Nyugat-Balkánnak és Montenegrónak.

Kiváló a kétoldalú viszony – hangoztatta a külügyi bizottságának elnöke, hozzátéve, hogy folyamatosak a legfelsőbb szintű kapcsolatok, ebben a parlamenteknek kitüntetett szerepük van. Kövér László, az Országgyűlés elnöke tavaly ősszel járt Montenegróban. Egy viszontlátogatás keretében hamarosan Ivan Brajovic montenegrói házelnök érkezik majd Budapestre. Ez kiváló alkalmat teremt majd arra, hogy az előkészítés alatt álló parlamentközi megállapodást is aláírják – hangoztatta Németh Zsolt. Hozzátette: ezáltal szerződéses alapra helyezik a parlamentközi kapcsolatokat.

A kétoldalú viszony vonatkozásában fontos megjegyezni, hogy Magyarország a második legnagyobb befektető Montenegróban. Az elkövetkezendő években Magyarország ezt a pozícióját meg kívánja őrizni, különösen a pénzügy és turisztikai szektorban szeretné megerősíteni jelenlétét – emelte ki Németh Zsolt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem mondom, hogy leszállt a sötétség. Ugyanis ez nem most történt, hanem régebben és azóta gyakorlatilag fel sem oszlott. Úgy értem, sokak fejében. Ez az értékes politikus mondta a magáét, mert nélküle se vallásszabadság, se semmi más nincs. Jött Németh Zsolt külügyi szaktekintély és szóra nyitotta a száját. Mutatom a fejét, ha valaki elsőre nem tudná beazonosítani. ( mert van egy ötödik V. Németh Zsolt is )
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/01/nzs.jpg
Tehát jött ez a jóvágású politikus és azt mondta a szájával. Figyelem! "Ma újra kell tanulni a tolerancia azóta elveszett gyakorlatát, például azt, hogy mindenki ott dönthet a jogairól, ahol gyakorolja azokat. Ez akkor a gyülekezeteket jelentette, ma az Európai Unióban a régiókat, nemzeteket és az államokat." Ezt az MTI adta ki, tehát egészen a visszavonásig, módosításig, hibaigazításig hivatalosnak lehet tekinteni. Ismétlem a lényeget: "mindenki ott dönthet a jogairól, ahol gyakorolja azokat." Gyanítom, hogy nem pont ezt akarta volna mondani Németh Zsolt, hiszen nem azért küldte őt oda a gazdája. Hanem azért, hogy a lehető legtöbb embert meggyőzze, szavazzanak a Fideszre. Úgy, hogy nem ők élvezik szavazatuk gyümölcsét. Ez szerencsére se a Fideszt, se Németh Zsoltot, se azokat a külhoni magyarokat nem érdekli, akik feljogosítva érzik magukat arra, hogy a magyarországi magyarok életéről, sorsáról és jövőjéről döntsenek, miközben egy másik ország törvényei vonatkoznak rájuk. És ha ezt el meri valaki mondani nekik, akkor még meg is sértődnek kegyetlenül, mert ez nekik jár. Nem idegesítem magam tovább.
Eladott Ország
Szombaton a marxizmust szidta, másnap a Vietnami Kommunista Párt Központi Bizottságának tagját fogadta.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--7OiGJvM2--/h_768,w_1160/7A9wSK577Qyn19OlKs.jpeg
A fideszférgeknek két fajtája van, a gerinctelenek és az ízeltlábúak. Ugye milyen "Engelstethetetlenül" gyűlöli a "komenistákat"!? Nem csoda, ismeri őket, közülük való. Marxot is fogadta volna, de ő már meghalt.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fi.imgflip.com%2Fvg6xm.jpg&key=_Zfs95zNHWEbxElmNEgs_g&w=600&h=361
desiro
Igazad van zsóttika, titeket kell elkergetni a büdös fenébe.
Eladott Ország
Melegpár ünnepli a melegházasság legalizálását
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--PJ4rv1ga--/h_773,w_1160/7Bk6Xy5uhMuRl9VSs.jpeg
Mindenki jobban járna, ha némethzsolt még több alkoholt inna...de sajnos ez fizikai képtelenség.Vicces kívülről nézni, ahogy a szekértáborok egymást basztatják és egyik szerint sincs függetlenség, hiszen fent kell tartani a feszültséget, mert abból mindkét oldal profitál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.