A kormány korábbi ígéretei szerint már javában üzemelnie kellett volna a kiskunfélegyházi fegyvergyárnak. Mára bizonytalanná vált, hogy mikor indulhat el kézifegyverek gyártása, mert nincs elég munkaerő. Jelentősen késik a kiskunfélegyházi fegyvergyár indulása, a szükséges gyártósorok ugyanis nem érkeztek meg és a Napi.hu információi szerint a fogadó üzem infrastruktúrája sem alkalmas még a termelés beindításához. Simicskó István korábbi honvédelmi miniszter tavaly márciusban azt jelentette be, hogy a Honvédelmi Minisztériumhoz tartozó HM Arzenál Zrt. gyárában cseh licensz alapján első lépésben a fegyverek összeszerelése indul meg, majd 2019 januártól a teljes gyártás Magyarországon lesz. Benkő Tibor jelenlegi honvédelmi miniszter évértékelő értekezletén február 5-én viszont már óvatosabban fogalmazott: szerinte valamikor idén kezdődhet meg a gyártás.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
"Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük!"
görbetükör
"Még nincs teljesen kész, de már majdnem elkezdtük!"
solidedge
Pedig a fegyverek egész arzenálját gyártanák. Paintball lövedékek, krumplipuska, parittya, köpőcső.
Nessy
A világ hetedik csodája lenne, ha valamit időben fejeznének be, az eredetileg vállalt összegért! Ennyire elhülyültek volna a tervezők, kivitelezők? Vagy ekkora anarchia van az állami beruházások terén!
papa.49
A fütyisz szervezi akkor keresztet vethetsz rá az biztos nem fog működni !!!
Sámannus
Jó van no! Putyiny megtuggya le basz egy maflást vitykának, csak gyüjjön ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.