Az idős hölgynek már korábban is több vállalkozása volt, most szert tett még egyre. 

Vett még egy céget Kósa Lajos 83 éves édesanyja

Fotó: Facebook

A Kósa Lajos volt debreceni polgármester, egykori tárca nélküli miniszter, fideszes politikus 83 éves édesanyjának érdekeltségébe tartozó Méker Kft. tavaly december 13-án szerezte meg a fő profilja szerint nyomdai előkészítő tevékenységet folytató Kaméleon Dizájn Kft.-t – írta meg az mfor.hu.

A jelentős debreceni kötődés ellenére mindkét cégnek egy szabolcsi városban, Mátészalkán van a székhelye. Január végén írtuk meg, hogy gabonatermesztő céget alapított és az agráriumban terjeszkedik az a mezőgazdasági társaság, amely Kósa Lajos édesanyja tulajdonában áll. A Bászna Gabona Kft.-t tavaly év végén jegyezte be a Nyíregyházi Törvényszék Cégbírósága. A társaság tulajdonosai közt van Kósa Lajosné sertéstenyésztő cége, annak két társtulajdonosa, illetve Kósa Lajos testvére, aki orvos.

(24.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
helyes, öntudatos, akár a fiacskája dolgozzatok is havi 400 órát jogotok van hozzá meg szükségetek is rá mert éheztek fáztok sinylődtök.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
helyes, öntudatos, akár a fiacskája dolgozzatok is havi 400 órát jogotok van hozzá meg szükségetek is rá mert éheztek fáztok sinylődtök.
Sámannus
A mami lement a sarki zöldségesbe, és má be is vásárolt.
Aki Én
Egy ilyen asszonynak a parlamentben a helye. Elképesztő energiáról és üzleti érzékről tanúskodik.
Nem tudom mire várt eddig.
Nessy
Már kora reggel megállapította gyermekem, hogy a barátnőm is meg én is pancserek vagyunk. Több mint negyven éves egészségügyben töltött év után, a nyugdíjunkból még egy tengeri malacunk sincs, nem hogy sertés telep. A többi már csak hab a tortán!
Kósa doktor meg az eklatáns példa, hogy az orvosi fizetésből résztulajdont lehet vásárolni több cégben is.
Kéretik ennyire nem hülyének nézni!
tudode
A NER lovagok nem tesznek mást, csak KÖVETIK azt, aki ma is a KABINET templomegere, aki olyan mezőgazdasági izébe fekteti a lóvét, amely évek múlva hozza meg a hasznot!
.
--- Orbán meghallgatás 2005.07.06
www.youtube.com/watch?v=Ii2mNSTUT7k
.
Ma már MÓDOSÚLT, azonnali haszonra váltott át pl. Mr 20, hasonló digi, dugival!
RonaGyuri
így kell érteni, hogy: családbarát kormányunk van! =))
staro2
Aljadék egy ember az aki a saját koszos lopásaiba belekeveri az anyját.
CsipkeRózsa
Kósa anyuka nagyon fiatalos lehet, és még a jövőjét is tervezi. Más 80 körüli örül, hogy menni tud, hogy pisilni tud, meg hogy hasonló fontos tevékenységekre képes.
kereső
"Univerzális" az idős hölgy! Mindenhez ért! És mindezt 80 évesen fedezte fel magában. Még jó ,hogy "családbarát" kormányunk őt sem hagyta az út szélén, mert Ő bizonyára azon nyugdijasok közé tartozik, akik nem élik fel a fiatalok jövőjét, hanem "teremtik" azt.Gondolom meg fognak jelenni a pályázatok,ahol is a vállakozásai jó eséllyel indulnak.
namihami
Céget vett?
Hát mit vegyen? Reumatapasza, protézise, járókerete már van. Ilyen cége még nem volt. Ilyen SE és még hiányzik jó pár fajta. Ideje beszerezni, smíg ekkora benne a vállalkozókedv.
vacsi
@staro2: Már mért ő keverné bele az anyját? Anyuci nevelte a fiacskáját ilyenre!
terlasz
@vacsi: @vacsi: Egyáltalán nem biztos, hogy anyuci nevelte ilyenre. Ne legyünk ennyire szúk látókörűek.
Desischado
Más örül, ha él ennyi idősen a vénasszony meg "veszi" a cégeket! Vajon miből is? Erre számtalan példát láthattunk eddig is. Undormány egy család a kósa család is, annyi szent!
Borsodi
@Desischado: Hogy mondhatsz egy ilyen dolgos családra ilyet, amikor éjt nap alá téve dolgoznak, 40 órát túlóráznak.Kósa jól forgatja a lapokat,és a fidesz bohóca, a mama meg bír dolgozni .De hol van a Csengeri asszony? Ha DK vagy jobbikos lenne akkor is ilyen sikeresek lennének vagy vagyonosodási vizsgálat indulna ellenük,?
www.youtube.com/watch?v=x8yrVVRE0U0
Lepényleső
Jókaitól megtudhattuk hogy van aranyember. A szlengből hogy van aranytestvér,
e hírből hogy aranyasszony is van,s mindez egy családban,- felfoghatatlan?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.