Az orvosi kamara elnöke szerint 15 év alatt hiába tettek könyvtárnyi javaslatot, az egészségpolitika süket és értelmetlen, az illetékes minisztérium inkompetens, a kormány még a törvényeket is megsérti. zokatlanul kemény és elkeseredett közlemény jelent meg a héten a Magyar Orvosi Kamarától. Szakad a cérna? Teljesen hiteles és tisztességes tárgyalópartnerek vagyunk hosszú évek óta, és ezzel nem lehet visszaélni. Azok, akikkel tárgyalunk, nincsenek kellő döntési kompetenciával felruházva. Azt érzem, hogy közel egyéves teljes szünet után, amikor is nem volt tárgyalás a választás óta, most beszélgetés van, járjuk a köreinket. De nagy előremozdulás az egészségügyben nem vizionálható. Látva a 2020-21-es költségvetés számait, az tűnik ki, hogy az ágazat továbbra sem élvez majd prioritást. Ez mindenképpen megszólalást érdemel, mert nagyok a bajok, amiket sikerkommunikációval nem lehet elpalástolni. Irritálja az orvosokat a kormány kommunikációja? Igen, bosszantja őket. Azokat...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Magyarországon jobb az egészségügy mint Afganisztánban... Ez most megnyugtató lehet bárkinek is? A betegnek aki hónapokat, éveket vár egy - egy vizsgálatra, beavatkozásra? Esetleg arra gondol hogy lesz ez még rosszabb mint Afganisztánban?
Azért jó lesz ha vigyáz magára Éger úr, mert megy a nemzet patkánya és nyakon vágja...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha egyszer LATJA a kamara elnoke, hogy nem kompetens szemelyekkel kell targyalniuk rendre a kormany reszerol, ha latjak, hogy az egeszsegugyben semmifele pozitiv valtozas nem varhato, es ennek erdekeben, az orvosok es apolok meg a tobbi eu dolgozo erdekeben NEM tudnak elorelepni, akkor mi a f@sztol is eredmenyes a Kamara mukodese, - el tetszene arulni?
Es mi az, hogy Afganisztanban meg mindig jobb az orvosi ellatas, mint Magyarorszagon? Csak nem az a hivatalos cel, hogy AZT a szintet erjek el??? Teljesen megvannak ezek veszve?
Dr plágium
Magyarországon jobb az egészségügy mint Afganisztánban... Ez most megnyugtató lehet bárkinek is? A betegnek aki hónapokat, éveket vár egy - egy vizsgálatra, beavatkozásra? Esetleg arra gondol hogy lesz ez még rosszabb mint Afganisztánban?
Azért jó lesz ha vigyáz magára Éger úr, mert megy a nemzet patkánya és nyakon vágja...
simmering73
Az afganisztánit nem ismerem, de a magyart sajnos igen. Mindenesetre lesújtó véleménnyel van Éger úr is, ha Afganisztánhoz hasonlítja az ország egészségügyét és nem például Ausztriához.
szaboria1
Szomorú, hogy Afganisztávval méri fel a mi állapotunk helyzetét.
karma1
@szaboria1: Nem szomoru, hanem tragikus, es sajnos jellemzo...
karma1
@simmering73: Ausztriahoz? A tuzet meg a vizet nem lehet osszehasonlitani. Kb, annyira tartunk hozzajuk kepest
simmering73
@karma1: Tudom,csak próbáltam tompítani ennek az eszementnek az idiótizmusát.
Clavigo
@Dr plágium: @szaboria1: @simmering73: @karma1: Emlékeztek ??,,,Éger pajtás hogy prüszkölt a Gyurcsány-Bajnai kormány alatt ?? Hogy sztrájk,,meg izé,,,meg rohadtul tiltakozunk..(kamarailag ) .. Nem tudom ,,mi történt,,,? Nem emelték a Csicska fizetését ?? Mitől ilyen nyugtalan ez az Egészségügyi Csiga ???
solidedge
Magyarországon még mindig jobb az egészségügy mint jövőre.
karma1
@solidedge: Vegulis a negativ dolog is viszonyitasi alap,... Legfeljebb negativ rekord szuletik belole...:o(((((
desiro
Kedves pista ez aztán a dicsőség, erre azért ne legyél annyira böszme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.