Közzétette a központi középiskolai felvételi előzetes eredményeit az Oktatási Hivatal. Az adatokból kiderül: a diákoknak idén is a matematikateszt ment nehezebben, az átlagpontszám pedig mind a három évfolyamon alacsonyabb, mint a tavalyi – írja az Eduline.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
elképesztő és szégyenteljes!
Amit színesít, hogy ha átnézed az elmúlt évek példáit, gyakorlatilag minden feladatot - apró eltéréssel - megtalálhattad. Sokat nagyon sokat árul el, hogy ilyen nagy számban még ezt sem vették észre!!!
kissé felnőttem
amig a bürokráciai adatközlést müködteti a nagytokáju
addig nem jut idő a diákokra mert az 27. rangu kérdéssé lett alázva
amit annó az oktatásnak nevelésnek hívtak röviden tanításnak. A szülő meg 24 óráben gályázzom mert Megszavazták 2/3 ésszel Családbarát titulussal
RonaGyuri
@RonaGyuri: Azért ebben van összefüggés

bár be kell valljam, hogy a firkászoké sokkal ártalmasabb

A napokban adták közre a középiskolai felvételik országos értékelését. A magyar nyelv az hozta a várható eredményt, mármint a PISA jelentésekben olvasható silány teljesítményt. Azonban a matematika igazán kiábrándító volt Bár az igazat megvallva tapasztalván a derék matyar humán-értelmiségiek, élén a bugyuta fírkászokkal „arányok, törtek és %-ok Bermuda-háromszögében” történő vergődését annyira nem is meglepő.
S most eljövel a nagy nap és ez a kis-nagy ember megosztotta eszméit a híveivel, az országgal, sőt Európával. bár ez utóbbi dacosan tett rá igen nagy ívben.
Nos többek között azt is megtudhattuk, hogy a matematikát is utolérte az unortodoxia. Ugyan már csak nem gondújátok, hogy Őfenesége még számolni sem tud???
A hiteles forrás – a megújult Magyar Nemzet - írja: „Orbán Viktor kijelentette: tíz év közös munkájának eredményeként a magyarok ismét hisznek a jövőjükben. A miniszterelnök úgy fogalmazott: nemzetünk tíz év alatt talpra állt.”!
Hát tudod dagadt törpe ez az alig több mint 8év sokunk számára még tíznél is többnek tűnik! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs persze 8 és fél!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.