A magyarországi egyházak fontos segítői lehetnek a rendőrségnek az emberkereskedelem elleni harcban - mondta az Országos Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának vezetője pénteken a Szerzetesek a kényszerprostitúció ellen címmel megrendezett konferencián, a budapesti Párbeszéd Házában.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hazának kurvára nem az az érdeke, hogy egy félhülye gázszerelő és pereputtya felvásárolja (pontosabban a nevére írassa, majd Orbán családjának átjátssza) a fél országot. Nem is az az ország érdeke, hogy Orbán veje, lánya, apja felvásárolja a másik felét. Nem az ország érdeke az, hogy néhány ember zsebében és titkos külföldi bankszámlákon milliárdok landoljanak, nem az az érdeke, hogy minden fillérre rátenyereljen a bűnbanda. Egyáltalán nem az az ország érdeke, hogy Putyin tyúkaszaros hátsóduvarává, külföldiek olcsóbérű rabszolgapiacává züllesszék az országot. Nem az az ország érdeke, hogy elüldözzék innen a munkavállalókat, hogy középkori szintre rohasszák a vidéket, hogy félanalfabéta, fillérekért dolgoztatható fiatalokat neveljenek, hogy tudás helyett vallást, fejlődés helyett vakhitet tuszkoljanak le az emberek torkán. Mikor lesz már elég ezekből a tetvekből? Ha itt valaki rombolja az országot, azok éppen ők. Szenilis vén hülyék és eleve gerinc nélkül született ifjú törtetők állnak hadrendbe a gazdájuk és a tulajdon reménybeli karrierjük érdekében és leszarják, hány család, hány generáció pusztul bele az ő feneketlen mohóságukba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Az egészet a szememben az teszi hiteltelenné, hogy a börtönben a bűnözők, gyilkosok, sorozatgyilkosok, stb. megtérnek, és majd belőlük is papok lesznek. Nem is értem, az egyházak ezt hogy engedhetik meg?!
papa.49
Óh hát a gazsira nem vonatkoznak a törvények, ezt nem tudáttok ??? Ő bármit tehet, mert mindenki az apja ,,hűbérese,, !!!
Eladott Ország
@Commenter: Ugye milyen bölcsek voltak az ókori görögök,akiktől örököltük a demokrácia fogalmát,és a zsarnokokat (türannoszokat) joguk volt elkergetni,ha azok erős túlzásokba estek a polgárokkal,néppel szembe..Egy 55.éves faszi,aki életében soha sehol nem dolgozott 2030.-ig akar Türannosz lenni… Ez az ember így született : törtető, hataloméhes, átgázol mindenen és mindenkin , a jellemet, gerincességet, empátiát még hírből sem ismeri. Ő Magyarország újkori tragédiája. De miért nem állította meg SENKI mielőtt ennyi KÁRT okozott volna… ? Sokan voltak abban a helyzetben, hogy megtehették volna...
Commenter
@Eladott Ország: Miért nem állította meg senki? Valaki? Bárki? Harminc éve áll a párt élén.Ha voltak is a pártban ilyen próbálkozások, nem volt nála erősebb. A jelenlegi Fideszen belül nincs lázadás. Őt már csak a saját rendszere állíthatja meg. Hogy mikor? Sokan kérdezik ezt. Talán akkor,amikor összeomlik ez a már hibridnek sem nevezhető rezsim. Ezt én már nem fogom megérni.
Eladott Ország
@Commenter: Véleményem szerintem a következő ciklusban vagy hamarabb megbukik ez a rohadt bűnöző rezsim.
Commenter
@Eladott Ország: A próféta szóljon belőled. Kifelé azt mutatja a folyamatosan hogy győzött és harcol folyamatosan leginkább a saját démonjai ellen, miközben másokat démonizál. Az ellenzéket, a Nyugatot,és egy közel 90 éves üzletember-filantrópot, akinek egykor ő maga is sokat köszönhetett, és aki most szerinte világuralomra tör, csak előbb még Magyarországot akarja leigázni. Az egész politika amit folytat a kirekesztésre, a gyűlöletre a megosztásra épül. Minden egyes olyan emberi tulajdonságot kiaknázott ami a legrosszabb. Semmire nincs mentség amit tett, mert amit politikusként különböző színekben véghez vitt azt tudatosan és romboló szándékkal tette.Jelenlegi szavazóbázisát tudatosan építette fel alacsony iskolázottságú emberekből, és a saját embereiből, akik egyszerűen kiszolgálják. Nem véletlen a mostani évértékelő beszéd időzítése sem.Horthy évforduló. Úgy érzi részben feltámasztotta a Horthy rendszert?
A fekete kordon csupán biztonsági intézkedés vagy gyászt is kifejez? Szerintem inkább félelmet kelt ismételten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.