Orbán Viktor azt ígérte, hogy a vasárnapi évértékelőjében bejelenti, milyen intézkedésekkel támogatná a kormány a családokat és a gyerekvállalást. Összeszedtük, hogy az eddigiek alapján mire lehet számítani, és mire nem.

(Forrás: Index)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Mis is?
.
Toronyórát RABLÁNCCAL a három szoba, három gyerek, négy keréket megfűszerezve TORONYÓRÁT RABLÁNCCAL, azok számára, akiknek az ÉLETTERÜK a csillagos ég, az az UTCA ad menedéket!
-
Szemben azzal, amellyel már korábban megtörtént a CSALÁDOK BEETETÉSE:
.
----- "Három szoba, három gyerek, négy kerék" - Hajrá Magyarország és Orbán országértékelései
http://www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/162991/1...
.
Ezek után el lehet játszadozni a SZERETLEK, IMÁDLAK, k i h á n y l a k ..NÉPI JÁTÉKOT!
Borsodi
Eddig is a putris cigányok szaporodtak,mert értelmes Magyarok-normális cigányok nem potyogtatnak 8-10 gyereket.A fiatalokat lakáshoz kéne juttatni,nem el venni még a szülőktől is.Hova szüljenek,vállaljanak gyereket.A gyerek felelősséggel jár.Nem a segély és családi miatt kell szülni évente,és tartani mint az állatokat putriban.
https://www.youtube.com/watch?v=Bqi7Lgn4HtE...
https://www.youtube.com/watch?v=3sgoL0VV3B4...
Eladott Ország
Bevallom, Novák Katalin az egyik kedvenc izém. Politikusom, na. Ott van ő mindenhol, ahol szaporítani lehet a nemzetet, ahol óvni kell a családokat, ahol harcolni kell a nemzeti építőkövekért. Ott van és megmondja, mert ez neki az elhivatott küldetése. Tudatosan.És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta.
Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak.
Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást.
Szegeden van egy 67 nm-es lakása.
Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is.
És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás.
Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője.
Szegeden egy 50 nm-es garázs fele.
Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
advocat
Az én gyermek támogatásomat mi segítené? Mert nyugdíjasként nagyívben tesznek rám. Bár Bencus szerint qrva jól élünk. És majd jön a 15. havi nyugdíj is. Bár azt én már nem érem, meg, de Bencus megérheti, a Rétvári.
1magyar
Amióta az eszemet tudom, felnőttként minden kormány támogatta a lakásvásárlást. Most, hogy nagyobb a hírverése, attól még ugyanaz mint régebben.
Eladott Ország
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a kormány minden melldöngetése ellenére nem teljesítette a civilek követeléseit: nem ismerte el foglalkoztatási jogviszonynak az ápolást, helyette a tartósan beteg, önellátásra képtelen gyermeküket otthon ápolók számára bevezette a gyermekek otthon gondozási díját (gyod), amelynek összege havi bruttó százezer forint. Ez a gyermek életkorától függetlenül folyósítható. A gyod 2022-ig folyamatosan emelkedik, a kormány ígérete szerint ekkorra eléri a minimálbér szintjét. Hogy minden keresztény és családbarát legyen, ebből a körből eleve is kihagyták azokat, akik nem a gyereküket, hanem mondjuk a házastársukat, szüleiket, vagy más családtagjukat gondozzák. Kurvára fideszes görénység, de ez nem minden: azok sem dőlhetnek hátra, akiknek január elsejétől elkezdték folyosítani a gyodot, ugyanis nyártól elindul az a felülvizsgálat, amely alapján megállapítják, hogy az otthon ápolt gyermek valóban képtelen-e az önellátásra. Hogy ez a felülvizsgálat milyen elmeroggyant, szakmaiatlan, dilettáns szempontok szerint áll össze, és hogy ez alapján mennyien lesznek azok, akiket megfosztanak a havi 100 ezres támogatástól, abba belegondolni is fájdalmas. Szarrá szívatják a legkiszolgáltatottabbakat, ebben verhetetlenek. A jelenlegi állás tehát az, hogy száguldunk, egye jobban élünk és általában jajdejó, közben Soros megtámadta hazánkat már megint, az ellenzék haldoklik, Orbán okos, mint a Nap és ma megérkezett a nyugdíj akkor is, ha nem érkezett meg. Menjünk alukálni, jó éjt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok