Orbán Viktor azt ígérte, hogy a vasárnapi évértékelőjében bejelenti, milyen intézkedésekkel támogatná a kormány a családokat és a gyerekvállalást. Összeszedtük, hogy az eddigiek alapján mire lehet számítani, és mire nem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Maximum azt kapják, amit nem szednek el tőlük adókedvezményt. Ezzel fossák teli az összes média felületet.
Eladott Ország
Most, hogy beütött 2019 és kénytelenek voltunk búcsút mondani a rendkívül sikeres – a kormánypárt és fanatikusai szerint legalábbis biztosan – Családok Évének, máris érkezik a házasság hete. Ahhoz ugyanis, hogy teleszülhessük az országot, bizony isten színe előtt is bizonyítanunk kell egymás iránti szeretetünket. Vagyis a keresztény nemzeti kormányunk így gondolja, a programban leírtak alapján ugyanis nehezen elképzelhető, hogy valaki esetleg úgy vállaljon gyereket a szent magyar földön, hogy ne templomban tartotta volna meg az esküvőjét. A program szerint lesznek mindenféle szentmisék, sőt a Házasság Start című online tréningen megtanulhatjuk azt is, hogy hogyan is éljünk házasságban. Nemzeti kormányunk mindent megtesz tehát azért, hogy a magyar nemzet újra gyarapodhasson, ugyanis a házasságok megmentésével végre teleszülhetjük a Kárpát-medencét. Hogy imádkozás és isten igéjének terjesztése mellett milyen valós, kézzelfogható eszközökkel próbálják megsegíteni a magyar családokat, az sajnos nem igazán derül ki a programfüzetből. A központi programok fővédnöke egyébként a horgászatért, kutakért és a klímaváltozásért aggódó Áder János felesége, Herczegh Anita. m.blog.hu/b1/b1/file/terheslaca.jpg
cdn0.rtl.hu/010/337/azonnal-memek-lettek-kover-laszlo-es-akos-mondataibol_image_10337270_16-6?size=4
kep.index.hu/1/0/894/8944/89440/8944029_b51d038d4dea4fffae240de26f28ba99_wm.jpg
Commenter
Hogyne. A fideszes településeken már elkezdte megáldani a pap a házaspárokat, ki is plakátolják ezt. Sajnos nem vicc. A nagyon áldós elkezdődött...az imával együtt jár némi a segélyszervezetek és a civilek által összegyűjtött használt ruha, élelmiszer stb. Az egyházakba milliárdokat tolnak ehhez képest igét és alamizsnát oszt. Csak az orbán kormány épp a családi pótlékot felejtette el megemelni ami Magyarországon a legalacsonyabb.
tudode
Mis is?
.
Toronyórát RABLÁNCCAL a három szoba, három gyerek, négy keréket megfűszerezve TORONYÓRÁT RABLÁNCCAL, azok számára, akiknek az ÉLETTERÜK a csillagos ég, az az UTCA ad menedéket!
-
Szemben azzal, amellyel már korábban megtörtént a CSALÁDOK BEETETÉSE:
.
----- "Három szoba, három gyerek, négy kerék" - Hajrá Magyarország és Orbán országértékelései
www.ma.hu/tart/rcikk/a/0/162991/1
.
Ezek után el lehet játszadozni a SZERETLEK, IMÁDLAK, k i h á n y l a k ..NÉPI JÁTÉKOT!
Borsodi
Eddig is a putris cigányok szaporodtak,mert értelmes Magyarok-normális cigányok nem potyogtatnak 8-10 gyereket.A fiatalokat lakáshoz kéne juttatni,nem el venni még a szülőktől is.Hova szüljenek,vállaljanak gyereket.A gyerek felelősséggel jár.Nem a segély és családi miatt kell szülni évente,és tartani mint az állatokat putriban.
www.youtube.com/watch?v=Bqi7Lgn4HtE
www.youtube.com/watch?v=3sgoL0VV3B4
Eladott Ország
Bevallom, Novák Katalin az egyik kedvenc izém. Politikusom, na. Ott van ő mindenhol, ahol szaporítani lehet a nemzetet, ahol óvni kell a családokat, ahol harcolni kell a nemzeti építőkövekért. Ott van és megmondja, mert ez neki az elhivatott küldetése. Tudatosan.És tényleg! Sőt! Nem csak most van a családok éve, hanem egyfeszt. Ezen felbuzdulva túrtam egy kicsit a nyilvánosan hozzáférhető vagyonnyilatkozatok között, hogy alá tudjam támasztani az össznépi örülést, el ne találjon dőlni, mint félsertés az ólban. Kezdetnek mindjárt Veresné Novák Katalin Éva vagyonkáját szemléztem (már ami bekerült a nyilatkozatba), ide is másolom:
Budapest, XI. kerületében egy 240 nm-es családi ház felének a tulajdonosa, ezt 2010-ben vásárolta.
Ugyanebben a kerületben 2003 óta fele részben tulajdonosa egy 90 nm-es társasházi lakásnak.
Még mindig ugyanott 1996-ban vásárolt egy 56 nm-es lakást.
Szegeden van egy 67 nm-es lakása.
Szintén Szegeden van egy 166 nm-es lakása is.
És még mindig Szeged, 174 nm-es lakás.
Balatonlellén van egy 47 nm-es üdülője.
Szegeden egy 50 nm-es garázs fele.
Más nincs, például autó sem. Hol marad a négy kerék? Az ingatlanokon kívül van még 14,5 millió forint bankbetét, kap tőlünk 997 200 forint alapfizetést (az egyéb juttatásokat nem lelem) és van évi 2,1 millió forint jövedelme ingatlan bérbeadásból. Ez mondjuk elég soványka, de talán szeret a család egyszerre öt házban lakni. Ki tudja?
advocat
Az én gyermek támogatásomat mi segítené? Mert nyugdíjasként nagyívben tesznek rám. Bár Bencus szerint qrva jól élünk. És majd jön a 15. havi nyugdíj is. Bár azt én már nem érem, meg, de Bencus megérheti, a Rétvári.
1magyar
Amióta az eszemet tudom, felnőttként minden kormány támogatta a lakásvásárlást. Most, hogy nagyobb a hírverése, attól még ugyanaz mint régebben.
Eladott Ország
Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a kormány minden melldöngetése ellenére nem teljesítette a civilek követeléseit: nem ismerte el foglalkoztatási jogviszonynak az ápolást, helyette a tartósan beteg, önellátásra képtelen gyermeküket otthon ápolók számára bevezette a gyermekek otthon gondozási díját (gyod), amelynek összege havi bruttó százezer forint. Ez a gyermek életkorától függetlenül folyósítható. A gyod 2022-ig folyamatosan emelkedik, a kormány ígérete szerint ekkorra eléri a minimálbér szintjét. Hogy minden keresztény és családbarát legyen, ebből a körből eleve is kihagyták azokat, akik nem a gyereküket, hanem mondjuk a házastársukat, szüleiket, vagy más családtagjukat gondozzák. Kurvára fideszes görénység, de ez nem minden: azok sem dőlhetnek hátra, akiknek január elsejétől elkezdték folyosítani a gyodot, ugyanis nyártól elindul az a felülvizsgálat, amely alapján megállapítják, hogy az otthon ápolt gyermek valóban képtelen-e az önellátásra. Hogy ez a felülvizsgálat milyen elmeroggyant, szakmaiatlan, dilettáns szempontok szerint áll össze, és hogy ez alapján mennyien lesznek azok, akiket megfosztanak a havi 100 ezres támogatástól, abba belegondolni is fájdalmas. Szarrá szívatják a legkiszolgáltatottabbakat, ebben verhetetlenek. A jelenlegi állás tehát az, hogy száguldunk, egye jobban élünk és általában jajdejó, közben Soros megtámadta hazánkat már megint, az ellenzék haldoklik, Orbán okos, mint a Nap és ma megérkezett a nyugdíj akkor is, ha nem érkezett meg. Menjünk alukálni, jó éjt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.