Budapest és Washington családpolitikai együttműködésre készül - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az MTI-nek Washingtonban, ahol részt vett a Nemzeti Imareggelin, majd amerikai kormányzati politikusokkal tárgyalt.

(Forrás: prokontra.hu, PV által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezen az ízlés tornádon padlót fogtam. A Lendvai u-i székház ruhatári bilétáját a fülébe tűzni igazi keresztényi ízlésre vall. Ez csak egyik. Miért hord egy magas rangú közalkalmazott pártemblémát magán? Nem tudja, hogy hivatali rangjában nem képviselhet, nem reklámozhat pártot? Még akkor sem, ha csupán ruhatári műanyag cetlit döfköd a fülébe.
https://uploads.disquscdn.com/images/dee889ed...
https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
A családokért tisztességes fizetésekkel, munka szabadidő egyensúly megteremtésével, a kiszolgáltatottság csökkentésével kell harcolni. Most pont az ellenkezőjét csináljátok hülye picsa. Ezért nem érdemes elmenni Washingtonba früstökölni.
Eladott Ország
Mint kiderült, tavaly összesen 3212 ingatlankiürítés történt Magyarországon, amely igencsak hűen tükrözi, hogyan is képzelte a magyar kormány a Családok Évét. Noha ez a tavalyelőtti rekord évet nem haladja meg, azonban ennek van egy prózai oka, mégpedig a tavalyi parlamenti választások, amelynek hála 1 hónappal meghosszabbították a kilakoltatási moratóriumot. Na nem emberségből, esetleg keresztényi szeretetből, hanem kampánycélból, politikai indokkal. A friss adatokból az is kiderült, hogy az elmúlt három évben a kilakoltatások száma megközelíti a tízezret. Nehéz lenne olyan intézkedést felmutatni, amely jobban reprezentálja az Orbán-kormány kereszténydemokráciáját, mint a fentiek.
Arról nem szól a fáma ,hogy ,,Récsölnek ” a Gellérthegyen körpanorámás üvegportálos luxuslakás épül. A munkavédelmisek megállnak a kapuban lejön a művezető és aláírják a papírokat ,hogy minden rendben .Senki nem mehet be csak a melósok és kussban kell lenni a projektről. https://uploads.disquscdn.com/images/ff369a4e...
https://24.hu/belfold/2019/02/08/utcara-kerul...
papa.49
Az ,,imareggeli,, igen 5000. magával, az ott megjelentek az elnök kivételével teljesen SZEMÉLYTELENEK, magyarul akár egy a protokolra beidomított majom is lehetne, mint ahogy ez meg is történt a novák szatyor estében !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. July 17., 06:53
Újra műteni kell Geszti Pétert
Szórakozás - 2019. July 17., 07:12
Mozikba kerül a negyedik Thor-film