A magyar emberek nem kérnek sem a bevándorlásból, sem Gyurcsány Ferenc erőszakos politikájából – közölte a Fidesz a DK elnökének szombati évértékelőjére reagálva.

Fidesz: az emberek nem kérnek Gyurcsány erőszakos politikájából

Gyurcsány Ferenc beszédében hazafias kötelességnek nevezte a lázadást, és kijelentette, hogy a jövőt rombolja, aki nem megy szembe Orbán Viktorral.

A Fidesz közleménye szerint a volt kormányfő utcai erőszakra buzdít. Gyurcsány Ferenc egyszer már tönkretette az országot, de újra megtenné, ha volna rá lehetősége – írták. A DK elnöke bevándorlók tömegeit is Magyarországra telepítené Soros György megrendelésére – fűzték hozzá.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
No fene! A fidesz megkérdezte az óbudai jósnőtől a zemberek véleményét? Nem is tudtam, hogy a DK letelepedési kötvényt árul, és elítélt bűnözőkért küld diplomatákat. Valamint "egyéb" címen menekült státuszt osztogat.
Az utcai vircsaftot meg volt kitől tanulnia, a saját bőrén.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Lehet, hogy azt fogja Orbán felolvasni, amit az Index írt?
Ugyanis néha az az érzésem, hogy fogalma sincs róla mit olvas, mert monoton, nem néz a hallgatóságra, kényszeresen mozog.
Ha megkérdeznék, nem igazán tudná elmondani miröl is szólt a szövege. De ez kell a híveknek! Keresztény mázzal leöntött sikerjelentés, minden harcban győzelem.
papa.49
@Nessy: Igazából még felovasni se tud azért ismételgeti a mondókáját, papír nélkül meg beszélni max. ,,kellemes ünnepeket kívánok,, na ennyire futja a csutipatkánynak !!!
Commenter
@Nessy: folyamatosan "féknyúzt" olvas fel, a sajátját, vagy másét, aki megírta az évértékelőt helyette. Már fekete kordon is orbán köré. Most nem zavarja a kordon? Ez az ember fél a nyilvánosságtól, fél azoktól akik nem rászavaztak, és fél a nem szavazóktól is. Amikor egy politikusnak a sajtó már jó előre megírja, vagy klipet készít a beszédeiből és jót poénkodik rajta akkor elég nagy a baj. A diktatúrák akkor kezdenek el bedőlni amikor nevetségessé válnak.
Commenter
@papa.49: a dakota közmondásaiból már kifutott. Érezheti, hogy szép lassan léket kapott a rendszere. Kordonok, és testőrök hada kíséri, nem képes egy évértékelőt (ha amit mond annak nevezhető) nyilvánosan elmondani? Ez olyan mint az október 23-i ünnepségek. Eltűnik, eltűnt mint a kámfor.
tudode
Ha adnának magukra LÓGÓT változtatnának, hiszen már NEM IS FIATALOK, nem is DEMOKRATÁK!
.
Apropó emlékszünk arra, miután FELGYÚJTATTA a belvárost, összejött a GALERI, és jót röhögtek Gyurcsányon
.
------ Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Elvonatkoztatva a szereplőktől, GUSZTUSTALAN EGY BAGÁZS, és ezek nyomják a só der, die, das-t, és ZSIBIZNEK ezerrel!
.
Ma már SAJÁT MAGUKAT RÖHÖGHETIK KI, mert ötven, hatvan évesen MEGÁLLT velüók az idő!
division
@desiro: Én csak annyit írtam te alpári faszkalap hogy Gyurcsányból sem kér már szinte senki ebben az országban, ezen kívül semmi egyebet. Semmi gond ha neked Orbán fóbiád van, csak másokra ne vetítsd ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.