Az M1-es autópályán a Győrt elkerülő szakaszon a Hegyeshalom felé vezető oldalon történt halálos baleset miatt a leállósávon halad a forgalom, torlódással kell számolni.

Az Útinform vasárnap reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a Győrt elkerülő szakasz 111-es km-nél egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott, utóbbiban két személy vesztette életét. Csak a leállósávon araszolnak a járművek, torlódásra kell készülni. A szakaszon nagy a köd, ezért fokozott figyelemmel vezessenek! A helyszínelés során időszakosan néhány percre megállíthatják a forgalmat.

Útinform: balesetek, építkezések lassítják a forgalmat

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös felé a 3-as km-nél a szélső sávot továbbra is zárva tartják. A lezárás az M7-esre való kihajtást nem zavarja.

- Szintén az autóúton, de ellenkező oldalon, az 1-es főúti végcsomópont felé a 10-es km-nél, a diósdi csomópontban zajvédőfalat építenek. A lehajtó ágon a külső sávot lezárták.

- Kissé távolabb, a 8-as km-nél a külső sávot kerítették el, a dilatációs szerkezet meghibásodása miatt. A forgalom a középső- és a belső sávon haladhat.

- A hétvégi kamiontilalom ma este 10 óráig lesz érvényben.

Útállapot:

Borult, felhős, de csapadékmentes az idő.

Az ország nyugati felén sónedves, míg a keleti megyékben száraz az utak burkolata.

A Dunántúl nagy részén, illetve Pest megyében még köd nehezíti a közlekedést, néhol akár 100 méter alá is csökkenhet a látótávolság.

Általában gyenge a légmozgás.

A hőmérséklet -4 és +3 fok között változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.