Vasárnap délután tartja évértékelőjét a Várkert Bazárban Orbán Viktor miniszterelnök,  a területet már jó előre lekordonozták.

Dr. Oláh Lajos DK-s országgyűlési képviselő osztott meg a Facebook-oldalán egy fotót a Várkert Bazárról, ahol vasárnap délután Orbán Viktor miniszterelnök tartja az évértékelőjét – írja az Index.

Dr. Oláh Lajos

Dr. Oláh Lajos added a new photo.

A fotón jól látszik, hogy a többszáz méter hosszan kirakott kordonra fekete ponyvát terítettek, így nem lehet belátni a lezárt területre. 

Az évértékelő miatt több megmozdulás is lesz a fővárosban vasárnap: reggel óta pár tucat tüntető lezárta a Lánchidat, ők éjfélig tervezik a demonstrációt. 

Délután egytől a Hősök teréről indul egy másik tüntetés, ahonnan a résztvevők a Lánchídhoz vonulnak, három órakor magán a hídon tartanak évértékelőt a szervezők. Emiatt szakaszosan és időszakosan lezárják 13 óra 45 perctől 17 óráig a Hősök tere – Andrássy út – József Attila utca – Széchenyi tér – Lánchíd útvonalat. 17 órától 18 óráig a Budapest a Szent György tér – Dísz tér – Hunyadi János út – Clark Ádám tér – Lánchíd – Széchenyi tér – Apáczai Csere János utca útvonalat. 

Délután négy órától pedig a Várban lesz tüntetés a Szent György téren, ezt az ellenzéki pártok szervezik, a résztvevők a rabszolgatörvény és más kormányzati intézkedések ellen tiltatkoznak, majd átvonulnak az Állami Számvevőszék épületéhez.

(Címlapi kép: Facebook/Dr. Oláh Lajos)

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mit gyászolnak? Vagy O.V. ennyire fél az őt támogató "elsöprő többségű" plebstől? Ennyire gyáva ? Hiszen úgy körül van véve testőrökkel, mintha a galaxis vezetője lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Saját magának köszönheti, hogy KIVÍVTA a társadalom egy részének haragját, pedig a RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE "volt", ha megbecsülte volna magát a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁVAL, nem kellene bújkálnia, mint egy bűnözőnek!
.
Nem csak az ÉVÉRTÉKELŐ alkalmával, komvoj védelmét "élvezi", amely akkor vált nyilvánossá, amikor
.
---- Karambolozott Orbán Viktor konvoja az M3-ason
.
www.vezess.hu/hirek/2019/01/08/karambolozott-orban-viktor-konvoja-az-m3-ason/
.
Emberileg SAJNÁLATRA MÉLTÓ a cuccolásával együtt!
eszegfu
@Nessy: tegnap 12:18 Meg hát alapvetően nem lesz jól fizető állásuk, menesztik a miniszterelnöki biztosi pozicióból, vagy éppenséggel már a "kitalálás" alattit nem kapja meg... Ha csak Révész Máriuszt nézem, mint "a kerékpározás és az aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos", mit tud felmutatni azon a rendkivül hosszu titulisának leirásán kivül?!
eszegfu
@Aki Én: 10:29 Egyetértek! Nem mintha kiváncsi lennék az évértékelő maszatolására, de azért a jó életbe!! Ha szerinte remekül teljesit az ország, abban bizony az összes ellenzéki ember munkája, adója benne van, nemcsak a fideszhivőké! Tehát jogom lenne nekem is megnézni! Persze a fideszhivőknek fel sem tünik, hogy őket sem hivták meg, de azért csak nyugodtan, ész nélkül helyeslik azt a rendkivül "izléses" fekete kordont, amit igazi telitalálatként is felfoghatunk... kb. ilyen sötétség uralkodik a fejükben!:))
namihami
@Eladott Ország: Gondolod, tudod vagy csak reménykedsz?
Igaz, a remény hal meg utoljára.
Eladott Ország
@namihami: A nem demokratikus leváltáshoz jobb tenni is akaró ember kellene. De jó is lenne, ha összejönne. Az a baj, hogy vannak akik félnek, vannak akik belefásultak. Több százezer ember egyszerre történő tiltakozása kellene, akár többször is egymás után. Ezért lenne jó, ha megvalósulna az általános sztrájk, az általános állampolgári engedetlenség, a teljes útlezárások. És mindez persze egyszerre. Sajnos ott tartunk, hogy minden kis csoport külön-külön tiltakozik, ezzel semmire sem mennek. Ha ez megvalósul, 2022-ig nem húzza ki ez a bűnöző, politikai prostituált banda.
evacica
Nevetni kéne, ha ez nem M.o. történne meg! Ebből is látszik, hogy teli a gatyó Viktor! Európa szégyene ami itt történik, és erre büszke Orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.