Ismét tüntet Budapesten a "Soros-lista" – így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak.

"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" – fogalmazott Hidvéghi Balázs.

Hidvéghi: ismét tüntet Budapesten a "Soros-lista"

Fotó: YouTube

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak.

Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.

"Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten" – mondta.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. "Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra" – közölte.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
juttka
@Fradigege: Ehhez az álláshoz rinocérosz-bőr kell!
terlasz
Sajnos sokan beveszik a droidok hülyítését és ezt alaposan ki is használják. Nyomják is folyamatosan, óvodás szinten.
desiro
Belenéztem azO1G évértékelőjébe, nem csalódtam, a jelenlévő birka nyuggerekben sem. úgy tapsikoltak, visítottak mint a kismalacok a pocsolyában.
Lepényleső
Nem az a baj hogy tüntet,a baj az,hogy nem alaptalanul van a hevület?
evacica
Remélem reggelente borotválkozás közben sikerül a tükörbe nézve szembe köpni magát t. Hidvéghi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.