Az Orbán Viktor évértékelőjét biztosító Valton Security egyik biztonsági őre megütötte a DK egyik aktivistáját, aki többek között “tolvajok” és “O1G” feliratú A4-es papírokat akart tenni a Várkert Bazár köré vont kordonra – írja a DK vasárnapi közleményében. A párt MTVA-székházban tanúsított művészkedése miatt egyelőre várjuk a rendőrség hivatalos közleményét. A Gyurcsány-párt vasárnapi közleményében arról ír, feljelentést tesznek, “a kormányzati erőszak miatt!” Mint fenyegetőznek, óva intjük a hatalmat attól, hogy erőszakkal provokálja az utca népét, az európai magyarokat és hazafikat, akik felemelik a szavukat a Fidesz hazaárulása ellen. A közpénzből felújított Várkert Bazár közterület, akárhányszor is ismételgetik az ellenkezőjét a Fidesz verőlegényei, a magyaroknak pedig joguk van ott tüntetni, akkor is, ha ez Orbán Viktornak nem tetszik. Szerintük: minden idők leggyávább miniszterelnöke szégyenszemre elbújhat a kordonjai mögé, de nem veretheti meg az ellene...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
@durbincs: csak ennyit értettél meg az egészből? Jellemző! Tőled több nem is várható!
polar450
@durbincs: Te fogyatékos vagy, hogy csak a kérdőjelet ismered fel?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.