Huszonegyedszer értékelt évet ma Orbán Viktor a Várkert Bazárban. Orbán ismertette a kormány legújabb családtámogatási döntéseit és beszélt az európai parlamenti választás tétjéről is. A miniszterelnök beszéde alatt az ellenzék közös tüntetést tart a várbeli Szent György téren, a kormányfő új irodája előtt, majd a több ellenzéki pártot megbüntető Állami Számvevőszék székháza elé vonulnak. Számba vesszük a pártok eddig beérkezett reakcióit.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PKA
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bocs ez inkább ide való:

Fenntarthatóság diszkrét matyaros (agy)bája

A dagadt retardált törpe előszeretettel hablatyol olya dolgokról, aminek nincs tisztában a jelentésével

Mottó:
„az ENSZ definíciója szerint a fenntartható fejlődés:
anélkül elégíti ki a jelen szükségleteit, hogy veszélyeztetné
a jövő generációk lehetőségét saját igényeik kielégítésére”

Az az igazság, hogy nem tudom, hogy maga Őfenesége hányszor használta ezt a kifejezést. Azonban tudjuk jó szokás szerint a derék „szakértők” kedvenc elfoglaltsága, hogy saját feladatuk szerint értelmezgetik Őfenesége egyébként kevés értelmet tartalmazó mondatait. Az ellen egyik csúcs-dumája, hogy a háztartási pénzzel akart spórolni, hogy Anikó-asszonynak ne kelljen a jövőben SZJA-t fizetni. Nos ez durva csúsztatás, hisz közismert, hogy őstermelő és így elve adómentes, s egyébként mint a Kékessy-éknek eladott üzletrész esetében elbartelezte az adót! =))
A lelkesült hívek szerint legfontosabb kulcsszava a fenntarthatóság volt; említik többek között - a család, a népesség, a gazdaság és az ország fejlődése kapcsán.
Nos a dolog úgy áll, hogy persze mindannak, ami ebben az országban történik nem sok köze van fenntarthatósághoz.
Az igazság azonban az, hogy Orbánék szótárában ez a kifejezés is nagyon mást jelent, ha és egyáltalán fel is merül. Mert nem szokott, hisz szinte nincs olyan beruházásuk, ahol ez szóba kerülne. Legyen az Paks, vasúti fejlesztés, vagy a sport-beruházások bármelyike!
Egyébként nem csak a fenntarthatósággal, de a fenntartás kifejezéssel is gondban vannak. Ennek egyik eklatáns példája az un. egyházi fenntartású intézmények, ahol ezeket nem csak ingyen adták oda, de létesítésük, felújításuk, karbantartásuk és üzemeltetésükre is a pénzt a költségvetésből fizetik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.