A miniszterelnök nem jelentette be a főállású anyaságot, és nem három, hanem négy gyerek után adna adómentességet a kormány. Összevetettük a konzultációs kérdőívet az évértékelős bejelentésekkel.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. April 21., 08:32
Kigyulladt egy családi ház terasza Szentesen
Nagyvilág - 2019. April 21., 08:19
Megkezdődött az elnökválasztás Észak-Macedóniában

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Na most a magyar "kánaán" bejelentése után a svájciakat meg a gazdag arabországokat eszi a sárga irígység. De mint tudjuk volt már 3 szoba, 4 kerék is, a falak leomlottak, a kerekek meg elgurultak, akár csak a gyógyszerei ennek az agyalágyúlt baromnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Valaki még elhiszi,hogy valamit számít a konzultáció? Muhhhahha
RonaGyuri
ugyan már a zemberek a többit elutasították! =))
lampa laz
Na most a magyar "kánaán" bejelentése után a svájciakat meg a gazdag arabországokat eszi a sárga irígység. De mint tudjuk volt már 3 szoba, 4 kerék is, a falak leomlottak, a kerekek meg elgurultak, akár csak a gyógyszerei ennek az agyalágyúlt baromnak.
justhpeter
Semmi új nem történt, csak Orbán új megfogalmazást talált a nyomornak. Egy héttel ezelőtt Varga még egy esetleges válságra készült, tegnap pedig felragyogott a nap és pénzeső szállt a boldog magyar népre. Nem kérdés, hogy ki hazudik. Amelyiknek mozog a szája.
desiro
Belenéztem azO1G évértékelőjébe, nem csalódtam, a jelenlévő birka nyuggerekben sem. úgy tapsikoltak, visítottak mint a kismalacok a pocsolyában.
Sámannus
@desiro: Nékem olyanok voltak mint a debreceni dagonyázó röfi az útközepén, még meg is hemperegtek a mocsokban..
Aki Én
2010 óta ez a beteg alak 28 új adónem talált ki, a létező összeset megemelte, világelső áfát csinált, történelmi mélypontra süllyesztette a forintot, történelmi magasságba emelte az üzemanyagárat, összehozták a történelmi magasságú államadósságot, elmenekített min 600 ezer magyart...
Szóval csak azt figyeljük mit tesz, mert olyan nincs, aminek ne mondta volna az ellenkezőjét.
Az totál biztos, hogy amíg az egyik kezével ad, vagy azt a látszatot kelti, addig a másikkal a többszörösét elvette már, vagy el fogja venni.
Nagyon fasza, hogy most ad 5 forintot, vagy legalábbis azt ígéri mert jönnek a választások, de már 100-at elvett.
Ez kb olyan, mint mikor a 6-os villamoson a zsebtolvaj vissza ad 300,-ot jegyre, és még hálálkodunk is érte.
lampa laz
@Aki Én: Így van ahogy írod, mert most sem tette hozzá a degenerált, h mi az apja fszból fogja, vagyis fogjuk fedezni ezt a qurva nagy bejelentését, mert ez nem kevés pénzünkbe fog kerülni, főleg ha az idióta sportlétesítményeit, a határon túliak pénzzel tömését, az ukránoknak kifizetett nyugdíjat, szoc.segélyt, stb.is mind-mind nekünk kell állnunk. Az csókos haverjai gazdagodásáról már nem is beszélve, mert ezeket is mi fizetjük. Mindenkinek saját döntése, h hány gyereket akar de, h ilyen módon alázzon meg nőket, h ha "tenyészállat" leszel akkor ilyen, olyan juttatás kap érte cserébe, a gyomrom fordul ki ettől az ocsmány féregtől.
Grafix69
Ne legyen igazam de ez az ember teljesen hülyének nézi a magyar népet . Olyan végső vergődés szaga van az egésznek . Olyan dolgokat összegeket mondott amik szépen hangzanak , de sajna csak bizonyos rétegeknek és ezek nem teljesen a szegények közül tevődnének ki. Viszont eladósítja azokat az embereket akik még nem csúsztak le teljesen akik még szeretnének élni dolgozni , akik nem törődtek bele a nincstelenségbe és dolgoznának azért , hogy valamijük legyen . Nos azokat teszi tönkre a most beharangozott hitel felvételi lehetőség , már ha a nagy pávatáncban a feledés homályába nem enyészik.
tulipan
A szolgai, narancsos, bamba SEGGNYALDOSÁS helyett, ezek a valódi ÉRVEK!!!
https://wmn.hu/ugy/50043-ossze-fog-dolni-az-e...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.