A hollywoodi filmes kollégái és barátai is elbúcsúzhatnak tőle.

Ezért időzítették így Andy Vajna második temetését

Az egykori filmügyi kormánybiztos budapesti temetése után hamvainak egy részét Los Angelesben helyezik örök nyugalomra fia, Justin és szülei mellett.

A Blikkre hivatkozva a hvg.hu azt írja: az időzítés nem véletlen, a család olyan napot választott a szertartásra, ami lehetővé teszi, hogy minél többen leróhassák kegyeletüket a producer előtt. A lapnak egy Los Angeles-i forrás azt mondta, hogy néhány nappal a február 24-ei Oscar-gála előtt temetik majd el Andy Vajnát.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Horizont: ma, 7:35
Hasonló jutott eszembe nekem is, csak kicsit keményebben.
O1G még arra is képes vetemedni, hogy valakinek a végakaratát is megmásítsa, ha neki úgy tetszik.
Mi volt ezzel a célja?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
@Horizont: Hülye vagy. De ezt eddig is tudtuk. Jaa.. ?! Voltál tüntizni tegnap ? Benne voltál abban a 400-ban !? Vagy neked is csak itt jár a szád ?! / billentyűd, tapid / Pedig még jó idő is volt !!! :D :P
vacsi
Szánalmas ez a nő! Nem az a bajom vele, hogy pénzéhes, hogy pénzért ment a nagyapjához, hanem az, hogy pl. amíg a beteg férje kórházban volt, ő vidáman Amerikában "havajozott". Mikor a férj meghalt, rájött, hogy neki most a vígasztalhatatlan gyászoló özvegy szerepét kell domborítani.
Most azért temetteti el a férjét másodjára is, az Oscar-gála előtt, hogy ennek ürügyén Amerikába menjen, esetleg a gálára is bejusson. Ezt persze azzal fogja magyarázni, hogy ott is be akart számolni a hódolóknak férj majáról...
bencemacska
@Horizont: ma, 7:35
Hasonló jutott eszembe nekem is, csak kicsit keményebben.
O1G még arra is képes vetemedni, hogy valakinek a végakaratát is megmásítsa, ha neki úgy tetszik.
Mi volt ezzel a célja?
papa.49
Ahhoz képest hogy itthon egy,, üres,, urna előtt játszották el a ,,nagyjelenetet,, elmehet a csutipatkány a búspicsába a többi szarjankóval együtt !!!
Ki látta, hogy volt abban az urnában hamu ???
Ez lehret csupán egy nagy kamu is !!!
csipetke
Vajna kivitette a szülei hamvait Amerikába a fia mellé,és az volt a kívánsága,hogy az egész család ott nyugodjon együtt.
Mire való volt ez a színjáték a pesti temetéssel?Kétfelé öntötték a hamvakat,egyik fele marad itt,a másikat viszi a cafrinka Amerikába.Képzeljétek,ha tényleg lesz feltámadás,(mit lehessen tudni),milyen macerás lesz a Csúcsgórénak összeszedni az ilyeneket...
papa.49
@csipetke: ez a jelző nagyon találó ,,cafrinka,, )))))))))))))))))))))))))))
Szerintem itt meg csak egy színház volt a temetés semmi egyéb !!!
papa.49
@Horizont: Gondolod ha lett volna értelme nem eljött volna az a sok batátja Amerikából, de nem jött csak a svájcinéger egyedül, miért mert tudták, hogy csak színjáték az egész, pont olyan mint az ,,esküvő,, volt !!!
bencemacska
Nagyon sötét ez az egész. Szerintem megsértették a "halott jogait". Blaszfémia?
1. Ha valakinek van egy végrendelete, ki meri azt felülbírálni, főleg akkor mikor ő már nem tud tiltakozni?
2. A zsidó vallásnak nagyon szigorú előírásai vannak a halottakkal, és a temetéssel kapcsolatban. Ki adott a családjából felmentést annak betartása alól? Persze nem tudom milyen közeli rokonai vannak a Timin kívül.
Lehet, hogy öreg vagyok, elavultak az ismereteim, a nézeteim?
Commenter
@bencemacska: Úgy tűnik, ha volt is végrendelet-volt-hiszen akkor nem lenne most második temetés-orbán volt az, aki a kormánybiztosnak állami temetést akart, és felülírta a magánember végrendeletét. A gyászolókra mindig könnyű nyomást gyakorolni. Az első felesége él még, Amerikában. Nem, nem elavultak a nézeteid.
csipetke
@Horizont: 16:10 Ez a színjáték orbán f@szsága volt,neki még a saját pereputtya se mer ellentmondani,nem egy ilyen senkiházi magamutogató celeb,mint vajnáné. A ribit nem annyira a végakarat érdekli,mint inkább a végrendelet ráeső része.Bár azt hangoztatta,hogy őt nem érdekli a végrendelet,pedig de.Ez volt a kitűzött cél,mikor hozzáment
terlasz
@Donáld Tramp: Ismert emberek nevét használni tilos, ezért aztán téged azonnal törölni kellene onnan, ahol ilyen gusztustalanságra vetemedsz.
Donáld Tramp
@terlasz: Nem mindegy idióta hogy : Donald Tramp... Vagy Donáld Tramp !!! Olvass is ne csak nézz ki a fejedből !!! Évek óta itt vagyok a Propin. Gondolod ennyire h.lye vagyok ??? Jahh hogy még azzal sem vagy tisztában hogyan is írják a Egyesült Álamok Elnökének a Nevét az már nem az én saram... :D :P
Kookas
@Donáld Tramp: ha már helyes írás akkor az orbánt hogy is írod??
Kookas
már meg ijedtem hogy a nagy siker miatt. csak ne tapsoljátok vissza mert akkor még harmadik temetése is lesz.
Donáld Tramp
@Kookas: Arc nélkülieknek miért válaszoljak ?
menekült
Szegény Tímea, most halottak napján temetőről temetőre fog járni zokogva, hogy itt nyugszik a nagyapó, ja nem, hanem itt, vagy hol is?
menekült
@Donáld Tramp: Neked meg már milyen arcod van?
Donáld Tramp
@menekült: Hát nem is csókolgatok egy tőbbezer éves szfinksz-et... Bár így kinagyítva egész rendben vagy / bocs, csak egy pasi vagyok /
menekült
@Donáld Tramp: Amit te csókolgatsz, ahhoz nekem nincs gusztusom.
papa.49
@menekült: Az rondább még attól is ))))))))))
csipetke
@Donáld Tramp: 6:42 Te is arc nélkül írogatsz,mert attól,hogy kölcsönvetted egy seggfej képét,a sajátoddal nem vállalod az írásaidat
evacica
Nekem ez a cirkusz már sok! Hiába Timike nem bír magával, folyton a rivaldafénybe akar lenni, még ilyen szomorú eseményen is!
menekült
@evacica: Timike volt olyan helyzetben, hogy visszautasíthatta volna az itthoni temetést. De ez a nő még ehhez is nyál.
advocat
Ha ennyire szerették, és van hozzá pénzük is, miért nem ültek fel egy repülőre (2-re) és jöttek ide?
menekült
@advocat: Nem volt a kedvencem Andy Vajna, a magyarországi szereplése miatt, emellett elismerem, hogy voltak népszerű alkotásai. De ha az volt az akarata, hogy a szülei és fia mellé temessék, akkor érthetetlen a magyar kormány ötlete, hogy saját halottjának tekinti és itt temettette el. Engem például nem fog érdekelni, hogy ami utánam maradt, azzal mi lesz, de ha valakinek ez fontos, akkor természetes, hogy teljesíteni kell az akaratát.

Az meg igazán megdöbbentett, hogy, ha jól értem, megfelezték a hamvait, és a maradékot temetik el Amerikában? Lehet, hogy akik szerették és nem jöttek ide, talán tudtak erről. A honfoglalás korában, vagy a XIII. századi Angliában hurcolták az ellenség négyfelé vágott holttestét négy különböző helyre. Az is lehet, hogy Vajna hamvait nem osztották ketté, hanem valamelyik temetésen valami üres urnát temetnek el. Miért nem lehetett itthon csak egy megemlékezést tartani a halála alkalmából?
colibri
@advocat: Azért nem jöttek ide, mert tudták, hogy a családi sírba fogják eltemetni Amerikába. A budapesti saját halottkénti "temetés" a kormány és a filmalap részéről csak a nagy hűhó, feltünősködés, meg orbán eszméletlen pénzszórásáról szólt! Schwarzi is csak azért utazott az itteni temetésre, mert orbán felkérte a búcsúztató elmondására. Az özvegynek az itthoni procedúrához semmi köze nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.