A hollywoodi filmes kollégái és barátai is elbúcsúzhatnak tőle.

Ezért időzítették így Andy Vajna második temetését

Az egykori filmügyi kormánybiztos budapesti temetése után hamvainak egy részét Los Angelesben helyezik örök nyugalomra fia, Justin és szülei mellett.

A Blikkre hivatkozva a hvg.hu azt írja: az időzítés nem véletlen, a család olyan napot választott a szertartásra, ami lehetővé teszi, hogy minél többen leróhassák kegyeletüket a producer előtt. A lapnak egy Los Angeles-i forrás azt mondta, hogy néhány nappal a február 24-ei Oscar-gála előtt temetik majd el Andy Vajnát.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Horizont: ma, 7:35
Hasonló jutott eszembe nekem is, csak kicsit keményebben.
O1G még arra is képes vetemedni, hogy valakinek a végakaratát is megmásítsa, ha neki úgy tetszik.
Mi volt ezzel a célja?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Nekem ez a cirkusz már sok! Hiába Timike nem bír magával, folyton a rivaldafénybe akar lenni, még ilyen szomorú eseményen is!
menekült
@evacica: Timike volt olyan helyzetben, hogy visszautasíthatta volna az itthoni temetést. De ez a nő még ehhez is nyál.
advocat
Ha ennyire szerették, és van hozzá pénzük is, miért nem ültek fel egy repülőre (2-re) és jöttek ide?
menekült
@advocat: Nem volt a kedvencem Andy Vajna, a magyarországi szereplése miatt, emellett elismerem, hogy voltak népszerű alkotásai. De ha az volt az akarata, hogy a szülei és fia mellé temessék, akkor érthetetlen a magyar kormány ötlete, hogy saját halottjának tekinti és itt temettette el. Engem például nem fog érdekelni, hogy ami utánam maradt, azzal mi lesz, de ha valakinek ez fontos, akkor természetes, hogy teljesíteni kell az akaratát.

Az meg igazán megdöbbentett, hogy, ha jól értem, megfelezték a hamvait, és a maradékot temetik el Amerikában? Lehet, hogy akik szerették és nem jöttek ide, talán tudtak erről. A honfoglalás korában, vagy a XIII. századi Angliában hurcolták az ellenség négyfelé vágott holttestét négy különböző helyre. Az is lehet, hogy Vajna hamvait nem osztották ketté, hanem valamelyik temetésen valami üres urnát temetnek el. Miért nem lehetett itthon csak egy megemlékezést tartani a halála alkalmából?
colibri
@advocat: Azért nem jöttek ide, mert tudták, hogy a családi sírba fogják eltemetni Amerikába. A budapesti saját halottkénti "temetés" a kormány és a filmalap részéről csak a nagy hűhó, feltünősködés, meg orbán eszméletlen pénzszórásáról szólt! Schwarzi is csak azért utazott az itteni temetésre, mert orbán felkérte a búcsúztató elmondására. Az özvegynek az itthoni procedúrához semmi köze nem volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.