Ha próbál visszafogottan fogalmazni, akkor szimplán elsöprő erejű volt Orbán Viktor vasárnapi évértékelője – mondta az egyik lakájmédában a másik lakájmédia főszerkesztője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Csak az elragadtatás hangja tört utat magának. Nem tehet róla (egyik se), ha a beszéd, mit beszéd, a KINYILATKOZTATÁS, mi több IGEHÍRDETÉS ilyen még elsöprő revelációt indított meg benne. Ezt már nem is az agyon fúrt, faragott Várkert bazárban (milyen találó:: bazár) kellett volna megtartani. Ennek egyetlen, a beszédhez mélltó helye kizárólag az Olajfák hegye lett volna.
És hogy ekkora sikere volt? Jaaa kérem, ki van fizetve.
adrenalink
Majd jön LiBajnai, oszt rendet vág köztük... :-))
Aki Én
Ez még akkor is gusztustalan lenne, ha igaz lenne.
Macskaszem
Nekem is borsódzik a hátam rendesen: "pénzért szülnek majd a romák, teleszülik az országot a saját hátrányos helyzetükkel, az erdélyiek, az ukránok, a szerbek, ahol szintén maffia árulta a magyar állampolgárságot, az észbontó. És azokat bünteti ezzel, akiknek a gyerekei már rég kimentek a világba, mert Orbán Tündérországában vagy anyagilag, vagy morálisan vagy emberileg nem tudtak megmaradni, mert ettől a büdös bagázstól hányniuk kellett mindennap, s inkább elmentek külföldre normális emberek (értsd: a bevándorlók, a bevándorlókat befogadó és a bevándorlókat integráló gazdag és boldog országokba),. Ezek most még arra is kereshetnek, hogy Orbán kurvákat csinál a magyar nőkből, hogy valaki ahányszor szerelmeskedik, prostinak érezze magát, akinek az aktusért Orbán fizet. Ő pénzeli a határon túli szerelmeskedést."

Ez valami borzalom. Mi jöhet még? Most arról ne is beszéljünk, hogy ilyen típusú programok csak fasiszta és náci országokban voltak.
verőce21
Ez a "családtámogatási" hét pont, csak a bankok hitelajánlata(i) volt(ak). Ezt mindet törleszteni kell az igénybe vevőknek. A kormánynak fizetési kötelezettségei csak legfeljebb 3-5-8 év múlva keletkeznek, ha az esetek talán egyharmadában teljesülnek a gyerekvállalási célok.
"Ha az ötletből nem lesz élmény, dobd el, akármilyen okos, csábító és tetszetős."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.