A főszereplő kurjantá a magasból: „Győzni fogunk. Újra és újra győzni fogunk!” Minden egyébre ott az Állami Számvevőszék.

(Forrás: hvg.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A kormánypárt politikusainak válaszaiból egyértelműen leszűrhető, hogy noha látják a változásokat, mégsem rettentek meg az ellenzéktől, valamint a szavazók elpártolásától, ugyanis szerintük a fidesznek nincs alternatívája. A név nélkül nyilatkozó politikusok nyilatkozataiból süt a felsőbbrendűség és flegmaság, amely sok kormánypárti politikus sajátja, ami egyenesen abból következik a tűz és a vályú körül mozgók úgy érzik: őket onnan elmozdítani nem lehet. Informatikai rendszer szintű szavazás várható újra, ezért ennyire nagy az arcuk.Ettől csak jobban lehet csinálni, kedves fideszes elvtársak, tudniillik ez nem teljesítmény, hanem egy kalap szar. Aki ezt nem képes überelni, annak valóban semmi keresnivalója nincs az ország vezetésében. Azonban tartok tőle, hogy egy okosabb patkány ,márpedig a patkányok alapjáraton eléggé okos állatok is képes arra, hogy felülmúlja azt, amit a fidesz-kdnp művelt az elmúlt 9 évben.
kereső
@RonaGyuri: annyiban igen, hogy az ágról-ágra ugrálást igen jól miveli!
kereső
@RonaGyuri: igen!Vad liberális ág,polgári ág,illiberális?ág, keresztény ág, újabban széljobbos(fasiszta)ág! Nem jól ugrált?
arcmás
Tarzan, a majmok királya

Olvas paraszt, vagy csak nézegesd a képeket:

https://moly.hu/konyvek/tomanne-janko-katalin...
RonaGyuri
@kereső: @arcmás: ez a retardált dagadt törpe???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok