A főszereplő kurjantá a magasból: „Győzni fogunk. Újra és újra győzni fogunk!” Minden egyébre ott az Állami Számvevőszék.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A kormánypárt politikusainak válaszaiból egyértelműen leszűrhető, hogy noha látják a változásokat, mégsem rettentek meg az ellenzéktől, valamint a szavazók elpártolásától, ugyanis szerintük a fidesznek nincs alternatívája. A név nélkül nyilatkozó politikusok nyilatkozataiból süt a felsőbbrendűség és flegmaság, amely sok kormánypárti politikus sajátja, ami egyenesen abból következik a tűz és a vályú körül mozgók úgy érzik: őket onnan elmozdítani nem lehet. Informatikai rendszer szintű szavazás várható újra, ezért ennyire nagy az arcuk.Ettől csak jobban lehet csinálni, kedves fideszes elvtársak, tudniillik ez nem teljesítmény, hanem egy kalap szar. Aki ezt nem képes überelni, annak valóban semmi keresnivalója nincs az ország vezetésében. Azonban tartok tőle, hogy egy okosabb patkány ,márpedig a patkányok alapjáraton eléggé okos állatok is képes arra, hogy felülmúlja azt, amit a fidesz-kdnp művelt az elmúlt 9 évben.
kereső
@RonaGyuri: annyiban igen, hogy az ágról-ágra ugrálást igen jól miveli!
kereső
@RonaGyuri: igen!Vad liberális ág,polgári ág,illiberális?ág, keresztény ág, újabban széljobbos(fasiszta)ág! Nem jól ugrált?
RonaGyuri
@kereső: @arcmás: ez a retardált dagadt törpe???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.