Orbán Viktor külföldi nyelvtanulást ígért az iskolásoknak. Diákonként 300-500 ezer forintba kerülhet mindez. A hazai iskolai nyelvtanítás súlyos gondjai ezzel nem oldódnak meg, és ezt a pénzt akár hasznosabban is el lehetne költeni itthon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán nagyon nem jó felvető

Egyik ígértet szerint: „minden középiskolás állami pénzből kétszer két hetet tanulhatna nyelvet az adott idegen nyelvi környezetben.”

Nos annak rendje és módja szerint a média komolyan vette és elkezdett tökölni rajta, hogy mit is akar ez jelenteni. Érvek, na jó inkább kijelentések, sokasága pro és kontra.
Nos nekem komoly fenntartásaim vannak a dologgal kapcsolatban. Elsősorban ennek megszervezése ami kételyeket teremt.
Ráadásul a bejelentő személyes életútja is felettébb árnyalja a célok elérésének lehetőségét! Persze csak akkor, ha a cél az az idegen-nyelvek használata lenne! =))
Nos mint tudjuk a Soros egyik alapítványa a 80-as évek végén egy kb. féléves tanfolyamot rittyentett fiatal magyar politikusok számára Oxfordi egyetem infrastruktúráján. A tanfolyam megfogalmazott célja volt megtanítani európai módon viselkedni és ennek részeként étkezni is.
Nos hogy Őfenesége – aki ezen részt-vett bár azt híresztelte, hogy jogi diplomát szerzett, meg hogy 2 évig volt ösztöndíja – viselkedni nem tanult meg az igencsak hamar közismerté vált. Azonban az év elején az is kiderült, hogy étkezni sem:

(24.p3k.hu/app/uploads/2019/01/7fnajewgjw4am5r3s-1024x576.jpeg)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.