Egy édesanya osztotta meg a sokatmondó fényképet, mint írja, saját tapasztalat a sztori.

Bevásárlókocsiból eszkábáltak hordágyat egy szegedi kórház gyermeoksztályán

Sajátos, bevásárlókocsiból eszkábált csecsemőszállító szerkezet látható a szegedi gyermekszemészeten – vette észre a hirek.ma.

„Magyarország 2019. A hosszas, altatásban történő vizsgálat után ebben szállítják a csecsemőket. Sajnos saját tapasztalat. Biztos, hogy jobban teljesít az ország?”

– írta a fotóhoz az anyuka, elárulva azt is, hogy ebben tolták vissza a kisfiát a kórterembe. 

A hozzászólásokból kiderül, az eset nem egyedi:

„Saját tapasztalatként éltük ezt meg pontosan itt… Barnus kisfiunkat is ebben hozták ki a műtőből… hát mondanom sem kell hogy milyen érzésem volt… de csak arra tudtam gondolni hogy végre túl van rajta… a többit meg magamba fojtottam…”

– írta egy másik szülő. Többen üzentek a nemrégiben a magyar egészségügyről áradozó Nagy Ferónak is.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
nem újdonság. Már volt gyermek kórház pár éve, ahol hasomló megoldással "váltották ki" a hiányzó betegszállító kocsit.
Azóta viszont Magyarország jobban teljesít, legalább is a plakátokon, és a 10 percenkénti reklám blokk szerint! A kocsi ötlet örök!
Nessy
nem újdonság. Már volt gyermek kórház pár éve, ahol hasomló megoldással "váltották ki" a hiányzó betegszállító kocsit.
Azóta viszont Magyarország jobban teljesít, legalább is a plakátokon, és a 10 percenkénti reklám blokk szerint! A kocsi ötlet örök!
luiz
Ne panaszkodj, mert a csótány nyakon basz!
human
Erről már volt régebben is cikk. Úgy néz ki a helyzet semmit sem változott.
Akkor az illetékesek gyakorlatilag annyival elintézték az egészet, hogy a funkciót ugyanúgy ellátja, mint egy drága, erre a célra készült eszköz. Szóval inkább örülnünk kellene a magyar találékonyságnak.
Egyébként még műtéteknél szoktak úgynevezett varrat gyöngyöt vagy mit használni. Ez a varró fonál végére kerül. Ezt néhol ruhagombbal helyettesítik. Csak a kérdés, hogy hol a határ az élet veszélyeztetése és az egészséges magyar találékonyság között?
Borsodi
Ha így haladunk nem sokára 100ft -ot kell bele dobnunk.elvégre egyre jobban teljesít az ország nem tudjuk már mire szórjuk a pénzt.A Magyar nép egészséges minek a kórház aki beteg pusztuljon.Segítsük a Szíriai kórházakat Mit szólna a fidesz ha Soros támogatná ezeket a kórházakat? -Migráns párti népünk ellensége stb.
Fontosabb dolgokra
www.youtube.com/watch?v=CGkQKPRW5jY
Nessy
Akkor jó lesz, ha még pár bevásárló kocsit beszereznek, hiszen lehet, hogy egyre több gyermek fog születni a nagyvonalú hitel támogatások és egyebek révén ! Ja, hogy betegek is lehetnek? Az nem volt tegnap odaírva a papírra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.