Ez egyelőre előrejelezhetetlen. A 7 pontos gyerekvállalási akcióterv egészen újszerű elemeket is tartalmaz, de a szakemberek szerint valószínűtlen, hogy kizárólag a gyermekvállalási hajlandóság növelését célzó intézkedésekkel meg lehet állítani a népességfogyást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Élhető ország! -egészségügy, 21.századi oktatás, társadalmi mobilitás,bérlakások,kultúra megfizethető áron= kiszámitható holnap!(jövő!).
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Élhető ország! -egészségügy, 21.századi oktatás, társadalmi mobilitás,bérlakások,kultúra megfizethető áron= kiszámitható holnap!(jövő!).
justhpeter
Közönséges szélhámosság. Ha nem lenne idén a két választás, azt sem tudnánk, hogy O1G a világon van.
tulipan
@Shikari: IGAZÁN tetszetős. hogy ezzel rémisztgeted magad, Te kretén, narancsos náci seggnyalókám!! Tán csak nem abban reménykedsz, hogy mint a náci időkben. a kiírtott lengyel, meg más lakosok földjeit és vagyonát a hithű NÁCIK kapták meg???
tulipan
@Shikari: Köszi! ÉN nem rémüldözöm, hanem, minden bizonnyal, nyugodtan élek majd, a néger és arab szomszédaimmal!
papa.49
Ettől nem fog több gyermek születni, mert az nem csak annyból áll, hogy a nő megszüli a babát, azt fel is kell NEVELNI iskoláztatni, esetleg gyógyítani azok meg igen romosak jelenleg !!!
1magyar
@tulipan: Nem hinném. Nyugaton is kialakulnak a negyedeik, mert az őslakosok elköltöznek mellőlük.
Mint nálunk, itt sem adhatod el a "putridat" csak putrisi lakónak.
tulipan
@1magyar: Nagyon köszönöm, az "útmtatódat", de én akkor sem vagyok hajlandó, bármenynire is igyekeztek ebben Ti, beetetett narancsosok, valami olyasmitől reggetni, AMI életemben, be sem következik!! Ezen az alapon attól is nap, mint nap retteghetnék, ebben a néhány évtizednyi életemben, hogy majd valamikor 2 milliárd év múlva, felrobban a nap!!!
kissé felnőttem
kire gondoljunk? Ott ahol se fürdő se TV se tüzelő ott lehet mert addig is melegszenek/. a faluk szélén / csak nagy a füst

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.