Az álló jármű szerelvénybehajtó gépkocsi vezetője a baleset következtében meghalt.

A 4-es számú főúton Nyírtura külterületén közlekedett egy autós, és az utána kapcsolt utánfutóból álló járműszerelvénnyel még tavaly decemberben.

A nyomozás adatai szerint a járművezető a főút 285. kilométerszelvényében az út menetiránya szerinti jobb oldalán megállt a járműszerelvénnyel, és ezután az utánfutó hátfalát lehajtotta, ami így a pótkocsi világító- és jelzőberendezéseit eltakarta.

Az egyik Nyírtura irányából érkező személygépkocsi nekiütközött. Az ütközés következtében az autó oldalára borult, és átcsúszott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező személygépkocsival.

Egy autóban tartózkodó nő és gyermek nyolc napon túli súlyos sérüléseket szenvedett egy balesetben

Az álló járműszerelvénybe hajtó gépkocsi vezetője a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A gépkocsiban utasként tartózkodó nő és gyermek nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A baleset következtében a szemből érkező személygépkocsi vezetője is súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 számon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Cikk- és címlapkép Pixabay

(Police)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.