A médiában megjelent hírek alapján három év alatt több mint tízezer családot lakoltattak ki Magyarországon. Számukra az egyetlen megoldás a szociális bérlakásprogram lenne - mondja Balla Ákos ingatlanszakértő. Bár az ingyen lakhatás utópia, mégis csak a rendszerszintű szociális bérlakás program nyújthat valódi segítséget azoknak a családoknak, akiket kilakoltatnak. Magyarországon három év alatt ez mintegy tízezer családot érintett, nagyrészük devizahiteles volt.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Úgy bizony! A fiatalokat nem kéne tán nyomban, belekényszeríteni a lakás megvásárlásába! Meg lehetne szabni egy alapösszeget, amit elérve saját tulajdonú lakásba lehetne terelni (vagy több gyermek estén, még azt sem?) őket! Indulóra viszont kezdják el az életüket, kis költségű államilag megszabott bérű,bérlakással!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.