Az EP-képviselő azt állítja, több forrás egybehangzóan azt állította neki, hogy a kormány nem nyújtja be az OLAF által kifogásolt pályázatok számláit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez felér egy feltáró vallomással! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ez felér egy feltáró vallomással! =))
CsipkeRózsa
Kinek van olyan értékes veje, aki miatt fizetnünk érdemes milliárdokat?!
nezelodo
Nincs olyan hülye bűnöző, aki vádiratot készít önmaga ellen! Persze ez is beismerés, nem is akármilyen, de ezt eddig is tudni lehetett...
Eladott Ország
A legszomorúbb az, hogy mindezt meglehet tenni büntetlenül. Maffiaállam, banánköztársaság.
Macskaszem
Tehát összedobtunk a gecicsaládnak még 13 milliárdot, azaz 13 ezer milliót. Ehhez képest az idegsorvadásos kislánynak 68 millió kéne külföldi gyógykezelésre, hogy életben maradhasson, de arra nem ad az állam. Végtelenül aljas dolog ez.
menekült
@Macskaszem: Milyen emberek ezek? Milyen förtelmes kormányunk és miniszterelnökünk van??
menekült
@Eladott Ország: Én is, arra pillanatra szeretettel gondolok, amikor ez a pacák lesz az első, akinek a csuklóján rohad majd el a műanyag bilincs, és az első, akit vezetőszáron visznek az előzetesbe.
bencemacska
@menekült: @Macskaszem: Hallottátok már, hogy valamikor, valahol, valakinek segített ez a családnak csúfolt maffiabagázs???
menekült
@bencemacska: Hogyne, most is bejelentett a g..i egy halom milliót a gyereket szülőknek. Hát ha valami, akkor ez biztosan növeli a szakadékot a legtehetősebb és a legnyomorgóbb családok között.
bencemacska
@menekült: ma, 17:30
Elnézést nem fogalmaztam elég pontosan.
Én a személyes (saját zsebből való/ támogatásra gondoltam, ahogyan ti meg én szoktunk segíteni. Nem arra, hogy ő hogyan csoportosítja át az általunk befizetett adókat a csókosai számára!
menekült
@bencemacska: És ezen felül még a mi adónkból fogják visszafizetni a vej 13 milliárdját az eu-nak (meg cserélik le az Elios lámpákat országszerte, költségvetési vagy önkormányzati pénzből). A saját pénzüket nem szórják el holmi rászoruló megsegítésére, de a közösből két marokkal szórnak a semmire.
papa.49
@menekült: Na azok lesznek AMIKBŐL SEMMI SE FOG MEGVALÓSULNI !!!
papa.49
Természetesen nem küldik ki a számlákat, mert akkor kivizsgálják a csalásokat is, meg a szarul elvégzett munkára is fény derül, inkább lenyúlja rajtunk !!!
Eladott Ország
Nem a kormány mond le róla, hanem az Unió az ELIOS "sötétítési" projektet ki sem fizetné. Így most már a mindentudó tótum-faktum Lázárjankó nyugodtan szarhat közterületen senki nem fogja látni a nagy sötétségben, Hódmezővásárhelyen. Azonban hamarosan eljön az az idő, amikor a saját szarával fogjuk megetetni.
kereső
@Macskaszem: tegnap 17:05. Nem közvetleneül ehhez, de mert emlitetetted a kislány 68 millióját, és mert orbán ráhel tiborcz felesége- csak idehozom. Dobrev Klára felkarolta a beteg kislányékat, támogatást is küldött-és minden lehetséges fórumon támogatásra szólit fel. Na ,ezért aztán orbán ráhel szükségét érezte,hogy megszólaljon-és szándéka szerint rúgjon egyet Dobrev Klárán. Én úgy gondolom, hogy ez megszólalása is! tökéletesen jellemzi az orbán családot-mint embereket.Főleg a szaros pelenkák árnyékában. Na akkor ráhel:
Orbán Ráhel erre botrányos szavakkal reagál:

"Felháborítónak vélem, hogy egy beteg kislány állapotát saját és férje népszerűsítésére használja fel.
Nem véletlenül utasította vissza az egészségbiztosító a támogatást, hisz ez a betegség még gyógyíthatatlan.


Igen, valóban nemet mondott apám Miniszterelnökként, de Ő is azért tette, mert nem lehet segíteni Noémin.
Utálatos dolognak vélem, hogy beteg gyereket és egész családját becsapják,miközben tudjuk, hogy ezt csak az emberektől várt dicshimnuszért teszik.
Nincs gusztustalanabb dolog, mint beteg embereket felhasználni, saját politikájuk és személyük népszerűsítésére, hisz ezzel nemcsak a családot, de az egész magyar népet becsapják."

Meg a 13 milliárd haszna, amit zsebre tettek- off shore cégeken keresztül.
bencemacska
@kereső: ma, 11:31
Az nem jut el ennek a ribancnak az agyáig, hogy lehet a kislány hátralevő éveit is elviselhetővé tenni a kezelésekkel.
De honnan tudja az apja, hogy nem segít a gyógyszer a kislányon? Csak nem a koszos kezű káslertől?
Undorító egy féreg ez a százlábú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.