Mivel a romák alapjogai továbbra is rendszeresen sérülnek, az Európai Parlament szigorúbb és hatékonyabb fellépést sürget a cigányellenességgel szemben - szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői strasbourgi plenáris ülésükön elfogadott állásfoglalásukban kedden.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Mikor is volt az, hogy a franciák visszaküldték a cigányokat? Meg Kanada is.
Sámannus
Nem ez a baj, hanem amit eddig nem tettünk meg.@1magyar:
CsipkeRózsa
@1magyar: AZ EP és a hsz-ed nem függ össze, mi a "saját cigányainkkal" nem bánunk jól.
CsipkeRózsa
Szépen is lehet "cigányozni":

Arany János: A bajusz

Elmondja Kálmán György
Sámannus
@1magyar: tudod én azért menekültem el a szülőföldemről, mert már akkor is volt cigánykérdés. Nem azért mert gyűlöltem őket, hanem azért,mert úgy gondolták sokan az országban, hogy elég ha elvegyülnek a lakosságban a romák, megoldódik a kérdés. Ez simán az állam nélkül nem valósulhat meg sem a helyi kormányzati szervek nélkül. Amikor ezzel szembesültem, már csak a menekülés jutott. A magyar társadalom szenvtelenül tűri a megaláztatást és a mások megsemmisítését. ez mára ismét menekülésbe kényszeríti az embereket. Hiányzik az általános közösségi empátia a kisebbségekkel szemben. akár csak Trianon előtt, most is feltartott kézzel fogunk állni a világ előtt, mert ezt a nemzetiségi csatát is elvesztettük. Mint látható az általános közvélekedést lehet ez ellen, vagy bárki ellen hangolni, ideig óráig még nagyobb akciókban is kicsúcsosodott a "megoldás", de a népirtás vádján túl más megoldást idehaza nem sikerült felmutatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.