Jövő hét kedden és szerdán tartják, immár ötödik alkalommal, a PREGA (precíziós gazdálkodásról szóló) konferenciát és kiállítást Budapesten, ahol az agráriumban használható legkorszerűbb digitális technológiákat mutatják be és vitatják meg a résztvevők – közölte Bolyki Bence, az agroinform.hu portál vezetője, a rendezvény főszervezője az MTI-vel.

Bolyki Bence ismertette, hogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), az Agrármarketing Centrum (AMC) és az Agroinform.hu által rendezett kétnapos rendezvényen az érdeklődők elméleti és gyakorlati kérdésekre egyaránt választ kaphatnak a precíziós gazdálkodásról, csaknem száz előadást hallgathatnak meg. Továbbá számos modern alkalmazással is megismerkedhetnek, például a talajművelés, a növényvédelem, a vízgazdálkodás, a térinformatika területén. A programot workshopok, gazdálkodói és szakértői kerekasztal-beszélgetések és a precíziós gazdálkodás bevezetése előtt állók számára szakmai tanácsok is színesítik. A kiállítótérben pedig több mint 40 szakmai kiállító mutatja be termékeit és újdonságait.

Tavaly a résztvevők száma meghaladta a 800-at, idén eddig több mint ezren jelezték részvételüket a rendezvényre. További információk és a részletes program a www.prega.hu oldalán érhető el – tette hozzá.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A műkörmös föld tulajok feltétlen jelentkezzenek ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.