A migrációs nyomás miatt komoly biztonsági kockázatot jelent a balkáni helyzet – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán kedden. Természetesen Soros György is előkerült.

Bakondi György elmondta, Bosznia-Hercegovinába két irányból, Albánia és Montenegró, valamint Szerbia felől érkeznek a migránsok. A migráció bizonyos körzetekben – mint például a magyar határtól 70 kilométerre lévő bihaci járásban – erőteljesebb. Az ottani helyzet tarthatatlanságát jelzi az is, hogy már nem csak helyi nyilatkozatok szólnak arról. A bosnyák honvédelmi miniszter is bejelentette: migránsok kísérletet tesznek arra, hogy tömegesen, kontrollálatlanul, illegálisan bejussanak az országba.

Bakondi: komoly biztonsági kockázatot jelent a balkáni helyzet

Középen Bakondi György

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

A belbiztonsági főtanácsadó kiemelte: a magyar kormány figyelemmel kíséri a magyar határt érintő fenyegetettséget.

Bakondi György kitért arra is, hogy Soros György – "a migráció, a beáramlás és a nyílt társadalom közismert hirdetője" – most egy cikkben kapcsolódott be az európai parlamenti választási kampányba. Ráadásul nemcsak Frans Timmermanst, a szocialisták csúcsjelöltjét, az Európai Bizottság alelnökét támogatja, hanem támadást intézett azon országok ellen is, amelyek a nemzeti érdekeket tartják szem előtt, mint például Magyarország.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
mti. fiúk vegyétek már a fáradságot oszt. ne a nyári kanikulai képkkel mutogassátok ezt a majmot, amit mond az is ,,szóra se érdemes,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Most ezt a nyáron látta a VAKONDI és eddig nem ért rá elmondani, vagy most jutott eszébe valakinek, hogy régen röhögtünk a hülyeségei?
De szinkronizálni kellene a dátumot, meg a képet! Egyébként ez az időzavar Alzheimer közellétét jelzi!
Sámannus
Én is így rettegnék a fizetésemért mint ez a házi görény. Má arra sem emlékszik ki húzta ki őket a legnagyobb szarból, mert épp azt szidják.
Eladott Ország
(Rém)álomcsapat. Bakondi György a Nemzet Tél Apója. Azzal foglalatoskodik, hogy hétfőn beültet egy autóba négy migránst, kedden mind a négyet átülteti egy másik autóba; szerdán aztán ezt a négyet átülteti egy másik autóba; csütörtökön (türelem, okos, jó munkához idő kell), mind a négy migránst átülteti egy másik autóba; pénteken átülteti őket egy másik autóba; szombaton is átülteti a négy migránst egy másik autóba, vasárnap is. Elkészül a jelentés a Vezérnek és Uniónak: vasárnap hétszer négy, azaz huszonnyolc migráns akarta kibelezni a magyarokat. Az a baj ezekkel, hogy amikor megszülettek, rászoktak a levegőre.
kokopelli
@fideszes gyökér: meg a schegbedugott halfarok a "baLLonkabáttal"! Már írtam a szőröstalpú
románnak,hogy a "balonkabát" egy "l"-el iratik!,,mér á "mátyár njelv ász nehez njelv!" !
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.