Hat különböző élethelyzetet mutatunk be. A nemrég bejelentett demográfiai csomag kapcsán már megvizsgáltuk, hogy ez milyen új lehetőségeket termet a lakásvásárlás során, most pedig hat élethelyzeten keresztül néztük meg, hogy kinek jelentenek valódi segítséget a támogatások és milyen hatással lesz mindez az árak és a kereslet alakulására. Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a törvény részletei még kidolgozás alatt állnak, így egyáltalán nem biztos, hogy végül valóban így kerülnek bevezetésre.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Naiv kérdés és még naivabb feltételezés

A témában pikáns névvel ennél óvatosabban is fogalmazhatna

Futó Péter nevű publicista „Kik lesznek a kedvezményes hitel és a CSOK legnagyobb nyertesei?” címmel írt cikket a portfoloio.hu-n. A naiv kérdést még tetézi azzal a feltételezéssel, hogy „a törvény részletei még kidolgozás alatt állnak, így egyáltalán nem biztos, hogy végül valóban így kerülnek bevezetésre”.
Nos valóban sok, nagyon sok kérdőjel van a vasárnapi hablaty környékén, azonban egyben biztosak lehetünk; a primer céljában, abban hogy kiknek hoz majd sokat, nagyon sokat ez is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.