A legfőbb ügyész szerint azért nem került sor kényszerintézkedés indítványozására, mert az ehhez meghatározott feltételek nem álltak fenn.\n„Nem tart attól, hogy az igazságszolgáltatásba vetett közbizalmat gyengíti az, hogy még nem került sor Simonka György kormánypárti képviselővel szemben kényszerintézkedésre?” – tette fel a kérdést Polt Péter legfőbb ügyésznek a korábbi LMP-s, jelenleg független Szabó Szabolcs.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tessenek már tudomásul venni: őket más fából faragták, így más törvények vonatkoznak rájuk! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na látja, vagy nem látja?

Egy független képviselő Polt-ot vonta kérdőre, pontosabban csak szerette volna

Elsőre azt akartam felemlíteni, hogy Polt olyan mint a klasszikus viccbeli szerető, aki a szekrényben várja a 6-os villamost, de azt kell mondjam ennek mélyebb alapvetőbb igazság-tartalma van.
Polt Péter legfőbb ügyésznél a korábbi LMP-s, jelenleg független Szabó Szabolcs próbált érdeklődni, hogy „még miért nem került sor Simonka György kormánypárti képviselővel szemben kényszerintézkedésre?”. Ami szép és okos Petyuskánk persze kivágta magát. Tudta közölni, hogy a 6-os villamost várja, na jó a törvényekre hivatkozott. Ami lássuk be akár érdekes kérdéseket is vethetne fel. Azonban a dolog egyértelmű: a fityesznyikeket másfából faragták, azért más törvények vonatkoznak rájuk,! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Hogy megörülnének a rabok egy "érdemekkel rendelkező" új társnak. Mindjárt kurzust is tarthatna politikai korrupcióból. Csak nehogy a gazdaállatot is kifelejtse, mert még megharagszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.