Szokásos reggeli tumultus a Budapestre vezető főbb utakon.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 85-ös főúton Vitnyéd belterületén a 47-es km-nél egy gyalogosgázolás miatt, félpályás forgalomkorlátozás van érvényben .

- Az M0-s autóút déli szektorában Nagytétény és Dunaharaszti között, a reggeli forgalomnak megfelelően lassú de folyamatos a haladás.

Útinform: az M3-as sztrádán az M0-stól befelé araszol a forgalom

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Az erős a forgalom miatt telített sávokon haladhatnak az M3-as autópálya gödöllői és mogyoródi szakaszán a főváros felé, illetve az M0-s autóúti csomóponttól befelé araszolása készüljenek a Hungária körútig.

- Lelassult a forgalom az M1-es és M7-es autópálya közös bevezető szakaszán és a Budaörsi úton.

- Sokan haladnak a főváros felé az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi térségében, ezért lelassul, helyenként araszol a forgalom.

- A 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti és az M0-s autóút között, továbbá a 31-es főúton Mendénél nagy a zsúfoltság, valamint a 4-es főúton megtorpan a forgalom Monor és Üllő között.

- Lelassul a haladás a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre között, illetve Budakalászon az M0-s körforgalomnál.

Lezárások:

- Az M0-s autóút és az M7-es autópálya csomópontjában burkolathibák miatt vezettek be korlátozást. Az M0-s autóúton az M5-ös felől érkezve az M7-es Balaton felé vezető oldalára történő felhajtásnál a két sávból csak egy sáv járható.

- Lezártak egy forgalmi sávot az M1-es és az M0-s autóút csomópontjában. A Tatabánya felől érkezők az M0-s autóútra vezető két sávból csak a belső sávot használhatják.

- Fontos, hogy az M1-esen Budapest felé már az M0-ra való felhajtás előtt a biatorbágyi felhajtótól egészen az M0-s autóútig a külső sávot lezárták, így az 1-es főútról Biatorbágynál az M1-esre felhajtók csak egy rövid gyorsítósávot használhatnak, és az M0-s autóútig csak két sávon haladhatnak.

- Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös felé a 3-as km-nél a szélső sávot továbbra is zárva tartják. A lezárás az M7-esre való kihajtást nem zavarja.

Útállapot:

Országszerte csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi utak, valamint a fő- és a mellékutak burkolata többnyire száraz, elszórtan vizes, nedves. Az éjszakai és hajnali síkosságmentesítések hatására több útszakaszon is sónedves az útburkolat.

A látási viszonyok mindenhol jók.

Országszerte gyenge a légmozgás, vagy szélcsend van, de helyenként közepes erejű széllökésekre is számítani kell.

A hőmérséklet -6 és +2 fok közötti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.