Míg Szél Bernadettből csak a politika csinált nemzetbiztonsági kockázatot, a kényes kérdéseket feszegető Demeter Máriából a titkosszolgálat. Mi lehet a háttérben?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tessen már megtanulni, hogy pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Tudatosan valótlant állítani, másokat besározni, tönkretenni, csak és kizárólag az ő privilégiumuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
staro2
Jut eszembe:
Látta már valaki a mesebeli orbán századost és Flóra nevú lányát???
Nessy
Tessen már megtanulni, hogy pártunkat és kormányunkat csak hódolat illeti, s nem bírálat!
Tudatosan valótlant állítani, másokat besározni, tönkretenni, csak és kizárólag az ő privilégiumuk!
Aki Én
@Shikari: Értem és, hogy ráizgultál a jelentéktelen hölgy nemzetbiztonsági kockázatára, de a gazdád még csak át sem lett világítva MINIszterelnök létére.
Nem gondolom, hogy a kommunista besúgói múltja miatt... :)

www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
Aki Én
@Shikari: ...gondolom jó propagandista ként a lényeg most sem zavar:

,,Demeter tárta fel, hogy a magyar hatóságok szemet hunytak egy átlátszó trükk felett, így a már elhunyt, pénzmosással vádolt szaúdi üzletember, Gaith Pharaon vagyona rejtve maradhatott. Demeter tudta meg, hogy Pharaon magyar állampolgárságot akart, ahogy azt is, hogy Orbán Viktor egyik kedvenc arab üzletembere, Zaid Naffa megbukott a terrorátvilágításon. Naffa havi 1,3 millió forintért adott bérbe a külügynek egy villát – ezt az információt is Demeter kaparta ki."

orbán egyik kedvenc arab üzletembere, Zaid Naffa megbukott a terrorátvilágításon.
Aki Én
@Shikari: Soha ne vidd annál többre, minthogy a fidesz kéretlen ostobája vagy :)
Aki Én
@Shikari: Félő, hogy ha itt sem szólna hozzád senki, akkor kárt tennél magadban. Ezt azért nem szeretném, pedig csak jót tennél a társadalomnak.
Macskaszem
Iránymutatás az ellenzék számára: nem lehet a fidesz visszaéléseit, disznóságait csak úgy büntetlenül kapargatni.
tudode
Feltűnő, hogy az ellenzéki pártok bukSZÁJAINAK kiürítése "is" folyik, miközben az ALKOTMÁNYVÉDELMI HIVATAL (alaptörvény vagy mi) államtitok sértés gyanújával NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZATOT állapít meg akkor, amikor nem azzal VÁDOLJA Demeter Mártát, hogy kém, ügynök, vagy az ellenség beépített embere!
.
Csak amiatt, mert ŐFÉNYESSÉGE egyik gyermekével hasonló nevű gyermek reptetése miatt nyüvesztik ki egy NEVE SINCS külszolgálatot teljesítő katona gyermekének összetévesztésével.
.
Egyszerű lenne az ügy, ha majdnem minden HATALMI ÁG nem lenne alárendelve a REGNÁLÓ HATALOMNAK!
kereső
Lujza! Azt irja az ujság, hogy Demeter Mártának ez a harmadik nemzetbiztonsági kockázatot vizsgáló átvilágitása.
Kettő csont nélkül megvolt. Mi történhetett, hogy most meg nemzetbiztonsági kockázatot jelent a személye? Valakinek a tyúkszemére lépett! A AH!( alkotmányvédelmi hivatal)-most miért jutott erre a megállapitásra, ha nem érezték anno szükségességét annak, hogy a phaaron,naffa féle nemzetközileg is kockázatosnak itélt személyek üzleteljenek a miniszterelnök családjával, hogy olyan arab üzletember kapjon letelepedési engedélyt/ kötvény vásárlás során/, akit a nemzetkezözi szövetséges hatóságok az ISIS finanszirozójának tekintenek, az orosz titkosszolgálati vezetők családtagjairól már ne is beszéljünk.
Amúgy meg nem Demeter Márta hozta nyilvánosságra az Orbán százados+ Flóra lányával kapcsolatos adatokat, hanem maga a HM.
Azért az AH! vizsgálhatna mást is!-lásd fentebb!
simmering73
"Annak is van nemzetbiztonsági kockázata, hogy Orbán maga honvédségi repülőket használ, az pedig minden átvilágításon megbukna, hogy magánszemélyek nevén levő repülőgépeket “baráti szívességből” igénybe vesz. Ha van “nemzetbiztonsági kockázat” Magyarországon, akkor az ország miniszterelnöke az."
nepszava.us/orban-a-nemzetbiztonsagi-kockazat-nem-demeter-marta/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.