Sok részlet még most sem ismert a hétpontos családvédelmi programból, az család- és ifjúságügyekért felelős államtitkár azonban elárult néhányat az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedden este.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egy 18 éves nő már tud igazolni 3 éves munkaviszonyt? Legfeljebb akkor ha már kiváltotta az ipart a Rákóczi úton 15 éves korában. Láthatóan igen átgondolt intézkedéscsomagról van szó. Majd csak várjuk meg mire mindent megtudunk! azon gondolkodtam, hogy vajon amikor az ember fekete fólia mögé bujdokol, hogy eljátssza a jóságos-igazságos falkavezér szerepét, ahol az összetrombitált rajongói éljenzik, hosszasan megtapsolják és nyerítve röhögnek a civilizációs lábszagot árasztó dakota poénjain, akkor vajon ez hogy aránylik az illető fejében ahhoz, hogy közben testőrök nélkül már meg sem próbál végigmenni az utcán? Hogy miközben ő egy mikrofon mögül, az akolmeleg rivaldafényében történelmi jelentőségűnek gondolt pózba vágja magát és földi paradicsomot ígér azoknak, akikről évekig az utolsó réteg bőrt is lehúzta ,mert a ló wellness, a stadionok, a puszta közepére felhúzott kilátók mindennél is fontosabbak voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.