Akár már ma este is érdemes összebújni az első házasságukban élő fiatal nőknek a férjükkel, hiszen annál hamarabb kapnak tíz milliót - bármire. Ráadásul, ha elég gyakran bújnak össze, és eredményesek lesznek az együttlétek, valamint három éven belül háromszor is babát hoz a gólya, akkor vissza sem kell fizetni a milliókat, költhetik, amire akarják. Nem rossz, és ez még csak a kezdet.

(Forrás: ingatlanok.hu, olahzsuzsanna által)

Itthon - 2019. April 21., 08:32
Kigyulladt egy családi ház terasza Szentesen
Nagyvilág - 2019. April 21., 08:19
Megkezdődött az elnökválasztás Észak-Macedóniában

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@kereső: Ebbe a népesedési programba nem fogunk "tudni" beleszakadni, mert nagyon kevesen tudnak majd megfelelni, banki szempontból, mint ismeretes vékony a középosztály stb.
https://uploads.disquscdn.com/images/155bc417...
kereső
@Eladott Ország: Azért annnyira nem vékony! 400-500 ezerre teszik ezt a létszámot. Csak gondolj bele! Van másik kb. 1millió- aki bele fog vágni, még akkor is, ha rizikós- de egyébként most megfelel a banki feltételeknek.
arcmás
Chock (Csok) Norris csak azért nem vesz fel hitelt - bármennyire is szeretne -, mert amire felvenné, már vissza is fizette.
Eladott Ország
@kereső: Szerintem a bankoknál sok kérelmező el fog vérezni, túlzó a 400-500 ezer fős létszám. Összehasonlításul: 66 ezer család vette igénybe 2015. júliusi indulása óta a családi otthonteremtési kedvezményt. Azóta a helyzet egy fikarcnyit nem javult és ne feledjük, a bankok sem akarnak belebukni az igért pénzcunamiba. Pld-ul, csak első házasságból származó született (új) gyerek számít, a meglévő már nem , élettársi kapcsolat kizárva stb.
http://kapos.hu/hirek/gazdasag/2018-01-27/66_...
kereső
@Eladott Ország: A" 475 ezer választót magába foglaló polgári középosztály a Fidesz legelkötelezettebb szavazói
csoportja: tagjai a leginkább elégedettek a kormányzással, ami annak is köszönhető, hogy e választók jellemzően a Fidesz gazdaság- és társadalompolitikájának nyertesei. Idős, kifejezetten
tekintélyelvű szavazókról van szó, akik számára a Fidesz keresztény-konzervatív társadalomképe..."
És van megközelitőleg 335 ezer fő, nagyon fiatal, magasan iskolázott, jól kereső-jobbára apolitikus!, akiknek szintén kedvez a fidesz adópolitikája.

Nos a 435 ezer, az eddig működő csokkal nem sokra ment. Viszont eltörölték közben az értékhatárt, lehet használt lakásra is felvenni a kamattámogatott felemelt összegű 35 millát, -befektetésnek sem rossz.
Aki ezek közül még családalapitás előtt áll, az szivesen kap bármely célra felhasználható 10 milliót.- még akkor is ha végül nem jön össze annyi gyermek- addig is állampapirból begyűjt annyit, ami majd kifutja /és meg is fejeli a várható kamatot+ visszafizetést. Szóval lesz itt "játék" a számokkal. Az egy -és két gyerekes minimál-vagy afölöttiek valamivel, meg vállalják be a 400 órát, és majd nekik is lesz + pénzük. Ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.