Akár már ma este is érdemes összebújni az első házasságukban élő fiatal nőknek a férjükkel, hiszen annál hamarabb kapnak tíz milliót - bármire. Ráadásul, ha elég gyakran bújnak össze, és eredményesek lesznek az együttlétek, valamint három éven belül háromszor is babát hoz a gólya, akkor vissza sem kell fizetni a milliókat, költhetik, amire akarják. Nem rossz, és ez még csak a kezdet.

Forrás: ingatlanok.hu
Feltöltő: olahzsuzsanna
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A gyerekszám csökkenésének elsődleges okai:
- évente egy-egy szülőképes évjárat kb. 20%-a távozik külföldre, gyerekeik már külföldön születnek
- nem születik meg az első gyerek se (nem a harmadik, negyedik, hanem egy se)
Mindkettő oka a kiszámítható jövőkép teljes hiánya, nem függetlenül a kontár tolvaj majmok pancserkodásától, amit kormányzásnak még csúfolni se lehet. Már csak olyan fizetés hiányzik, aminek nem fillér az adókedvezménye.
Ezt csak a magyar nemzeti kapitalizmus vezértőkése és Récsől tudja kimaxolni. Lesz itt minden mint a búcsúba!
Eladott Ország
@kereső: Ebbe a népesedési programba nem fogunk "tudni" beleszakadni, mert nagyon kevesen tudnak majd megfelelni, banki szempontból, mint ismeretes vékony a középosztály stb.
uploads.disquscdn.com/images/155bc417535c366ddd0b7a6ed4a71d4cd420b13a1786dcced8c7ee5820950ac8.jpg?w=600&h=643
kereső
@Eladott Ország: Azért annnyira nem vékony! 400-500 ezerre teszik ezt a létszámot. Csak gondolj bele! Van másik kb. 1millió- aki bele fog vágni, még akkor is, ha rizikós- de egyébként most megfelel a banki feltételeknek.
arcmás
Chock (Csok) Norris csak azért nem vesz fel hitelt - bármennyire is szeretne -, mert amire felvenné, már vissza is fizette.
Eladott Ország
@kereső: Szerintem a bankoknál sok kérelmező el fog vérezni, túlzó a 400-500 ezer fős létszám. Összehasonlításul: 66 ezer család vette igénybe 2015. júliusi indulása óta a családi otthonteremtési kedvezményt. Azóta a helyzet egy fikarcnyit nem javult és ne feledjük, a bankok sem akarnak belebukni az igért pénzcunamiba. Pld-ul, csak első házasságból származó született (új) gyerek számít, a meglévő már nem , élettársi kapcsolat kizárva stb.
kapos.hu/hirek/gazdasag/2018-01-27/66_ezer_csalad_vette_igenybe_a_csokot_ket_es_fel_ev_alatt.html
kereső
@Eladott Ország: A" 475 ezer választót magába foglaló polgári középosztály a Fidesz legelkötelezettebb szavazói
csoportja: tagjai a leginkább elégedettek a kormányzással, ami annak is köszönhető, hogy e választók jellemzően a Fidesz gazdaság- és társadalompolitikájának nyertesei. Idős, kifejezetten
tekintélyelvű szavazókról van szó, akik számára a Fidesz keresztény-konzervatív társadalomképe..."
És van megközelitőleg 335 ezer fő, nagyon fiatal, magasan iskolázott, jól kereső-jobbára apolitikus!, akiknek szintén kedvez a fidesz adópolitikája.

Nos a 435 ezer, az eddig működő csokkal nem sokra ment. Viszont eltörölték közben az értékhatárt, lehet használt lakásra is felvenni a kamattámogatott felemelt összegű 35 millát, -befektetésnek sem rossz.
Aki ezek közül még családalapitás előtt áll, az szivesen kap bármely célra felhasználható 10 milliót.- még akkor is ha végül nem jön össze annyi gyermek- addig is állampapirból begyűjt annyit, ami majd kifutja /és meg is fejeli a várható kamatot+ visszafizetést. Szóval lesz itt "játék" a számokkal. Az egy -és két gyerekes minimál-vagy afölöttiek valamivel, meg vállalják be a 400 órát, és majd nekik is lesz + pénzük. Ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.