A kormányszóvivő szerint Soros György legújabb írásában azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást: a Fidesz-KDNP-t, de más európai pártokat is – mondta Hollik István szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormányszóvivő szerint Soros György ezzel a cikkével is azt bizonyítja, hogy megkezdte az európai parlamenti választások kampányát.

Nyilván arra számíthatunk, hogy ő és az általa finanszírozott civil szervezetek mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a bevándorláspárti politikát támogassák

- fűzte hozzá.

A bevándorlást ellenző politikai erők, köztük a Fidesz-KDNP úgy véli, hogy az unióban létező gazdasági és demográfiai problémákat nem a migrációval kell kezelni, hanem például családtámogatással.

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki ma Magyarországon gyermeket szeretne vállalni, az ezt meg is tudja tenni

- hangsúlyozta.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Tiszteletre méltó Soros György, hogy még mindig KIÁLL azok mellett, akik bármilyen okból VESZÉLYEZTETVE VANNAK, mert a KITARTOTTJÁVAL ellentétben nem felejtette el HONNAN INDULT, és milyen megalázó számkivetettnek lenni.
.
EZEK az ifjú titánok, vagy micsodák, lejárt lemezű izék PÉLDÁT VEHETNÉNEK róla milyen módon kell KITARTANI eredeti elhivatottsága mellett még egy SZÉP KORBAN, még élő magyarnak!
,
Le a kalapot Soros György előtt!
magyarbakancs
Hülye gyerek ide nem jön senki.
Innen csak elmennek.
Ki a franc akar jönni a nyomorba te nyomorult?
Aki Én
Aki használja az eszét, eddig is tudta, hogy a ,,Soros-kampány" hazugság, de már bebizonyosodott.
Az is tény, hogy több úgynevezett bevándorlás ellenes ország van, mégis mindig csak minket támadnak. Az is igaz, hogy nincs bevándorlás párti ország, csak olyan, aki valós megoldást keres, és nem csak kizárólag erre építi hazug propagandáját.
A helyzet az, hogy jelenleg Soros magyarabb mint a kormányunk, akik nekünk hazudoznak napi 24 órában, kizárólag ebül szerzett hatalmuk és a vele járó vagyon védelmében.
szép új világ
Ennek a Hollik gyereknek a fejét támadta meg valami.
papa.49
Likaspista nem is erről szól az egész, csak azt írta, hogy nem kéne az Uniót hazavágni !!!
kokopelli
@m73: ...vagy szülés után felkísérni a mamát a Taygetos-ra a baby-vel? (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.