"Ne azt éljük meg, amit 70 évvel ezelőtt" - figyelmeztetett az MTA előtti keddi tüntetésen Pléh Csaba akadémikus. Az akadémia egyik leginkább szégyenteljes időszakára utalt ezzel, attól igyekezett óvni az intézményt, a kormányt és Magyarországot. Annak tisztázására, hogy pontosan mitől is, idézzük fel a HVG írását 1999-ből, egy olyan évből, amikor Magyarország kormányfőjét szintén Orbán Viktornak hívták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibikém! hisz te is csak egy áltudós vagy ! fingod nincs dolgokról, ennek ellenére évek óta játszod itt a tudóst, a mindent,mindenkinél jobban tudóst! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...de a te beteg logikád szerint így van. Csak azok értenek vele egyet, akik ott vannak.
Buta pöcs :), ebbe is beleszaladtál te felkészületlen majom :)
eszegfu
@Shikari: tegnap 14:19 Csak egy költői kérdés: szerinted "teljesitmény és produktum nélkül akarnak az állam pénzén élni" csoportba pl. Szili Katalin, aki a személyes közremüködés a határon tuli autonómia ügyek egyeztetési eljárásában "feladattal" miniszterelnöki megbizott, vagy éppen Hegedüs Zsuzsanna Gabriella, akinek "feladata": a társadalmi felzárkóztatást, a társadalmi konfliktusok kezelését és megoldását szolgáló jelen- és jövőbeli stratégiák kidolgozásával kapcsolatos kérdéskörökben szaktanácsadás nyújtása...ők is beletartoznak? Hiszen több mint 1 millió Ft havi jövedelem mellett ők milyen "produktumot" hoztak létre?!
eszegfu
@magyarbakancs: 9:51 Ne legyél már ilyen "kishitü"... hamarosan a 2RULE "befut"!:))
Aki Én
@Shikari: ...a te beteg logikáddal szembesítettelek, de csúnyán belefutottál.
Padló... :)
Aki Én
@Shikari: tudtam ,hogy fájni fog, na de ennyire. Komolyan mondom, kezdelek sajnálni. Jó lábadozást lúzer :)
Aki Én
@Shikari: ...júúúj, mát látom, ezt nem lesz könnyű kiheverni. Az vigasztaljon, hogy ha nem én rúgom ki alólad a lábad, akkor a saját taknyodon úgyis pofára esel mindig. Talán ez nyújthat némi vigaszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.