Csaknem azonos eszközökkel bírná szülésre a magyar lányokat, asszonyokat a kormányfő, mint 1998 és 2002 között. Az újdonság: Orbán összekötötte a kérdést a migrációval.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Majd elválik, hogy az EP választásra bedobott ÚJRA MELEGÍTETT káposzta bejön-e, mert ha FELADATKÖRÉBEN komolyan venné, szívén viselné a GYERMEKÁLDÁST, betonteknők helyett kulipintyót littyentene, mondjuk az ócsai lakótelep 80 kulipintyó kibővítésével!
.
Ilyen már volt: Három gyerek, három szoba, négy kerék, talán 20 évvel ezelőtt, aztán családtámogatás, CSOK, PUSZI, gyed, gyed, gyoda, stb.
..
search.yahoo.com/search?fr=mcafee_uninternational&type=E210HU91105G91208&p=H%C3%A1rom+szoba%2C+h%C3%A1rom+gyerek%2C+n%C3%A9gy+ker%C3%A9k%2C
.
De ezek a HUNCUT BABÁK nem akarnak világra jönni, csak a mély szegénységben élők között, de az SE NEM OSZT, SE NEM SZOROZ!

.
tulipan
Miért volt itt valaki, aki azt gondolta, hogy ez a narancsos Habblaty Tóbiás képes lehetne, bármiőjat kiötleni???
papa.49
Ha alapul veszem amit 2016. végig haknizta az országot a vidéki városok fejlesztéséről akkor látható hogy SEMMI NEM FOG TÖRTÉNNI, mert arra nem lesu pénz, hiszen ha csakl végig gondolom, hogy az mibe kerülne az több ezer milliárdra rúgna !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.