Szintet lépett és stílust váltott Amerika - az eddigi, szinte megszokott kritikák helyett új jelzés érkezett: az orosz-kínai geopolitikai nyomulások aggasztják Washingtont, ha Magyarországra gondol. Erről azonban szokatlanul keményen fogalmazott az amerikai külügyminiszter, mézesmadzagnak viszont megállapodtak védelmi kérdésekben. És lehet, hogy a Gripeneket is amerikai gépekre cseréljük. Lassan összeállnak a Pompeo-látogatás részletei

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Az F35 a magyaroknak, olyan, mint ha deresre húznának bennünket. Ki üti a költségvetés dézsájának a fenekét.
A Migek annyival voltak jobbak, hogy legalább szart sem értek.
tudode
És a magyarok BEÉRIK EZZEL a gyenge, zsibiző akárkikkel, akik talán azt sem tudják milyen módon kell "szolgálni" a KÖZJÓT, mert összekeveri a KIIZZADT melóját a faterjával való taktiKÁZÁST!
.
Arról nem is szólva, hogy a BÜNTIJÉT az ország bukSZÁJA is megérzi keményen!
RonaGyuri
Orbán és a finom célzás??? Ne röhögtessetek! =))
papa.49
Selyemzsinór volt a ,,finom célzás,, most persze mindent megígért aztán már el is felejtette miről volt is, nem szokása az ígéreteket betartani !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.