Még az „ellenzéki hangok” is elismerik, hogy a családvédelmi akcióterv egy kiváló program. A Fidesz téli frakcióülésének témájával nyitott a Szabadfogás legfrissebb adása. Huth Gergely műsorvezető előhozta, hogy szó lehet az eseményen a migrációról, valamint az EP-választásokról is. További érdekesség, hogy mint mond majd Orbán Viktor miniszterelnök a képviselőknek, valamint változik-e a Fidesz politikája a vasárnapi évértékelőn bejelentett családvédelmi akcióterv tükrében.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vetekszik a Ratkó-törvénnyel

s egyébként is firkászéknál egy, kettő sok…

A reconquistálódott (rém)HÍRTV Szabadfogás cínű műsorának legfrissebb adásában Huth Gergely műsorvezető celebabrálásában a Fidesz téli frakcióülésének felvezetése volt a téma. Megtudhattuk, hogy a jól bevált migráncs-simogató világuralomra törő mocskos gazdag amcsi zsidó szajkózása mellett a vezényszó Őfenesége hatalmas nemzetmentése lesz.
Persze az idő zömét Őfenesége „Az utóbbi évtized talán, többek szerint ellenzéki hangvételű orgánumok szerint is legnagyobb hatású, és legnagyobb súlyú évértékelője hangzott el csupa pozitív bejelentéssel” dicsőítése töltötte ki olyan kétes-értékű gondolatokkal, hogy:
„ha valamit várt az Orbán-kormánytól az a több millió szavazó, akkor ez az volt”, nos csak szólok, hogy a birkák száma nagyon sok, de nem éri el a 2 milliót, a többi pedig nem várt semmit! =)
Az igazi poén azonban az a kijelentés volt, hogy „Ennél jobb programot Ratkó Anna óta nem vezettek be”. Ami igazi móka, lévén igencsak eklatáns példa arra, hogyan nem szabad egy problémát kezelni, és egyben lerántja a leplet ártunk és qurmányunk igazi arcáról, ebben is másolja a Rákosi érát! =))
Aki Én
Adhat bármit a jobb kezével, vagy tehet úgy mintha adna, amíg az ex-kocsi bal keze annak sokszorost veszi el.
Amíg amit magának lopott vagy elvett a társadalomtól meg sem közelíti azt amit látszólag ad, addig nem mondhatjuk, hogy a társadalom ezt várja.
Mert nincs az beteg és buta társadalom, amelyik azt várja el a kormányától, amit ezek valójában tesznek. És nem arra gondolok, amit a szekta hisz, mert annak köze nincs a valósághoz.
Az ilyen Huth féle kártékony csicskák véleménye pedig szart sem ér.
csipetke
A sok ígéret mögött vajon van pénzügyi fedezet?Mert ígértek már ezek fűt-fát,de a nagyrésze csak ígéret maradt.Másrészt ezt jónéhány évvel ezelőtt kellett volna,mielőtt (kis túlzással) a fél ország külföldre cuccolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.