A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek adott interjújában elmondta azt is: Nem mindegy, hogy milyen katonákból áll a sereg.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Kik ellen? Oroszok? Szolíd számításaim szerint 3 hét alatt elfoglalnàk az országot. Budapest kapna plusz egy hetet a méretei miatt.
RonaGyuri
A derék HM ahelyett hogy szégyenkezne,

még az MTI-OS-en keresztül dicsekszik is

Hogy Rezsi Sziszi nem a szavak embere az közismert. Persze nem azt jelneti, hogy ne jártatná a lepcsest, csak azt hogy értelem az nem igen akad a hablatyában.
A felújított nevű központi pártlap „Ha szükséges, több ezer katona indulhat a határra” címmel adja közre a HM államtitkárával készült beszélgetést. Nos értelem persze ebben sincs. Azonban a dolog érdekessége, hogy a derék minisztérium nem igazán bízik abban, hogy bárki is olvassa, s ha olvassa is érdemben foglakozik vele, a cikket. Ezért az MTI-n keresztül közleményben is közreadja a baromságait.
Túl azon a címben megfogalmazott veszélyes baromságon a legfőbb mondat: „Orbán Viktor miniszterelnök azt kérte a honvédelmi vezetéstől, hogy egy modern, ütőképes, hazája iránt elkötelezett hadsereget szervezzünk meg, olyat, amely bármely más nemzet fegyveres erejével felveszi a versenyt.”! =))
RonaGyuri
s ha már ártunk és qurmányunk vezércikkei:
A nap kérdése

„ Magyar Hírlapnak adott interjút Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter”

Ahogy azt a portál mai vezércikke ki is emel; több egyéb bornírt marhaság között azt fejtegette, hogy „Egy-egy erősebb megjegyzés a mi oldalunkról is elhangzik, viszont az a kocsmai stílus, amely az ellenzék részéről általánossá vált, nálunk nem szokás. ” =))
Mi van?
Ez a szerencsétlen Gergöl gyerek
tud egyáltalán olvasni,
szokott olvasni,
legalább úgy közelítőleg tisztában van az olvasottak jelentésével?
Persze ez is un. költői kérdés, hisz egyértelmű, hogy csak vetekszik Köteles Lacával, aki egy vöröskatona unokájaként, szochazás szülők gyermekeként és az MSZMP-KB munkatársaként tüsténkedő ócska pribék létére folyamatosan rohadt-komcsizik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.